Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 iul 2016 - Anul XXI, nr. 172 (6285)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Spre un sezon de neuitat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primul foc de artificii al acestui nou sezon, cu o etapă şchioapă de debut, a fost victoria lui Dinamo pe terenul campioanei în exerciţiu. Nu neapărat victoria în sine, cât maniera care a atras după sine şi diferenţa de scor. Astra are scuza unui obiectiv prea important ca să acorde vreo atenţie deosebită acestui meci de deschidere, dar parcă prea s-a făcut de râs. E drept, şi Dinamo a arătat neaşteptat de bine, trupa lui Andone etalând un joc efervescent, care poate crea iluzii pentru suporteri. Căci, în afară de titulari, vitrina e cam goală, nu ştiu dacă sunt două-trei posturi cu dubluri de valoare apropiată. S-a mai pierdut şi o piesă grea faţă de sezonul trecut, fundaşul central Puljic, partea bună pentru dinamovişti fiind că acesta n-a ajuns la Steaua, mai ales că echipa lui Reghecampf a rămas şi ea descoperită pe postul respectiv, după plecarea căpitanului Varela în Grecia. Interesant, şi Astra s-a fragilizat în aceeaşi zonă, Găman fiind şi el unul dintre polii puterii în sezonul trecut. În afară de Chipciu, pentru care s-a plătit preţ de atacant, iată cine au fost cei care s-au aranjat cel mai bine din Liga 1, fundaşii centrali! Apropo de Chipciu şi de trecerea lui la Anderlecht, acesta pare trenul perfect pentru cariera sa, să sperăm că nu-l va rata şi va renaşte la clubul belgian. La 27 de ani, dacă va confirma, va fi un câştig şi pentru echipa naţională, în schimb un eşec, o neadaptare l-ar trimite peste un an sau doi în campionate din Est, acolo unde câştigul va fi doar pentru sine. A deranjat, poate, portretul frust pe care i l-a făcut Alin Stoica, “nu e fotbalist de creaţie, ci jucător de bandă, vede poarta”. Mi se pare chiar la obiect această caracterizare, dar nu ştiu ce l-a făcut pe Stoica să-i dea o nuanţă de avertizare pentru cei de la fostul său club, de parcă aceştia n-ar fi ştiut pe ce dau banii!

Despre meciurile de vineri şi sâmbătă pot spune că n-au fost prea încurajatoare pentru ceea ce va urma în sezonul 2016-2017. Viitorul lui Hagi rămâne o furnică, harnică, dar tot furnică, măcar să-l revigoreze pe Gabi Iancu, la derby-ul oltenesc singura fază de fotbal a fost în ultimele secunde, în timp ce Gazul deja a semnat retrogradarea celor de la ASA, care are 6 puncte penalizare şi nicio perspectivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spre un sezon de neuitat.
 Vizualizări articol: 1366 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spre un sezon de neuitat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura răzuită Probabil că este printre cele mai economice și ușor de făcut prăjituri de casă, dar în același timp este foarte spornică și deosebit de gustoasă. În plus, deși are aparență de prăjitură cu cremă, în realitate este din categoria... Citeşte