Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 apr 2016 - Anul XXI, nr. 83 (6196)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


O lovitură cu cap

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aşa cum anunţam deunăzi, am ţinut partea PSG-ului în meciul cu City, considerând că e cam ultima şansă a lui Ibra de a mai atenta la trofeul LC sau măcar la o finală. Numai că pe parcursul întâlnirii m-am sucit. David Luiz a ţinut să-mi amintească neapărat cât de cutră este şi cu ce tinichea legată de coadă a plecat din Anglia, obţinând un penalty la o fază la care nici măcar Avram nu l-ar fi lăsat să scape fără galben pentru simulare! Apoi, cu aceeaşi schemă, a mai făcut rost de o lovitură liberă... Astfel am ajuns să mă bucur că ratează Ibra penalty! Apoi, când l-am văzut că dă peste când era singur cu portarul, parcă a început iar să-mi pară rău de el. Aşa e când ţii cu jucători, nu cu echipe. Dar în comedia erorilor s-au prins, pe lângă arbitru, actori de la ambele formaţii, doar aţi văzut ce gol din contră a ieşit, ca-n curtea şcolii. Iar ca-n tren a rămas calificarea după un 2-2 cu de toate.

Poate ar fi trebuit să încep cu nefireasca înfrângere a Realului la Wolfsburg, una care putea fi şi mai drastică. După victoria de moral din El Clasico, nu-mi dau seama de ce Zidane a continuat să-l ţină rezervă pe James Rodriguez, că doar nu-i copil, să-i ia o săptămână adaptarea la fusul orar! Prin comparaţie, trio-ul de la Barcelona avea deja două meciuri întregi şi nu se poate spune că nu-şi revenise cât de cât. În fine, cert e că după această primă manşă din sferturi, toate cele trei cluburi după care se căsca prăpastia cotelor de favorit la câştigarea Ligii au emoţii în perspectiva returului. Bayern, cu al său minuscul 1-0 împotriva Benficăi, a ajuns să aibă rezultatul cel mai solid! Barcelona n-are cum să se culce pe-o ureche după 2-1, mai ales că băieţii lui Simeone o aşteaptă cu cuţitele între dinţi. Cât despre Real... o eliminare ar curma multe cariere la clubul madrilen, aproape sigur şi pe a lui Ronaldo. Nu pot încheia fără a omagia alt fundaş brazilian amator de scenete, este vorba de Marcelo, care i-a prezentat lui Zidane  o altă posibilă desfăşurare a episodului cu Materazzi: capul pieptului e mai tare decât capul-cap!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O lovitură cu cap.
 Vizualizări articol: 1564 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O lovitură cu cap5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei