Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 apr 2016 - Anul XXI, nr. 81 (6194)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Martelarea pe Facebook

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Până să mai revenim peste ocean, spre toamnă, pentru turneele de tenis din Canada şi SUA, cu Olimpiada bonus, ne vom delecta din plin cu sezonul european zgură/iarbă. Deocamdată, eşalonul secund al WTA, dar ornat cu Kerber, mai întârzie puţin în State, la turneul de la Charleston, cunoscut pentru zgura gri. Nu întâmplător participă şi nemţoaica, actual număr 2 mondial, întrucât ea este câştigătoarea de anul trecut, când poziţia mult mai modestă din clasament era una care cadra cu acest turneu. Şi Irina Begu are puncte de apărat aici, anul trecut făcând sfert de finală, unde era eliminată chiar de Kerber. Jucătoarea noastră a început promiţător, cu un meci pe muchie de cuţit în compania franţuzoaicei Caroline Garcia, la care a fost nevoie de tie-break în decisiv. Din păcate, acest meci avea să genereze ceva greu de închipuit... Cineva a lansat un zvon pe un forum, ulterior ştergând postarea, cum că Garcia ar fi avut o izbucnire în timpul meciului, în care o făcea ţigancă pe Begu. În acestă lume strâmbă, orice e luat ca un hap. Fiindcă acum presa se face instant, pentru a da primul ştirea nu mai e timp de verificări. Teoria clasică a celor trei surse e caducă. Aşa au ajuns românii – cu miile! –  să posteze cuvinte greu de reprodus pe pagina de Facebook a jucătoarei franceze. Aici e ceva amuzant şi îngrozitor. Amuzant - pentru  că i se reproşează că e rasistă tocmai de unii care nu suportă să fie comparaţi cu ţiganii, pe care nu-i suportă defel, deci sunt la rândul lor rasişti! Îngrozitor – pentru că Facebook-ul s-a transformat într-un adevărat baros pentru o vină care are mari şanse să fie imaginară... Gsp.ro, prosport.ro, sport.ro, dolcesport.ro, plus mai toţi generaliştii au dat ştirea ca sigură, doar digisport.ro, adică exact cine a transmis meciul, a pus semnul întrebării. O excepţie, cum era de aşteptat, treizecizero.ro, care nu s-a aruncat în troacă. Pe înregistrare există un moment de frustrare la 0-1 în tie-break, dar mărturisesc că el este neinteligibil pentru mine. Se pare că şi pentru mulţi alţii. Eu, unul, aştept lămuriri în primul rând de la Caroline Garcia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Martelarea pe Facebook.
 Vizualizări articol: 1656 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Martelarea pe Facebook5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Menemen (scrob turcesc cu legume) Dacă vă place scrobul din ouă proaspete sau omletele umplute cu tot felul de bunătăți, probabil vă va cuceri această rețetă foarte simplă, dar care vă garantează un preparat consistent și absolut delicios.Avem nevoie de:3-4 ouă, o roșie, 2 cepe mari... Citeşte