Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 mar 2016 - Anul XXI, nr. 62 (6175)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Români la Troyes!?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alaltăieri am asistat la un masacru transmis în direct tocmai din Franţa. Altfel spus, un meci care se aştepta să se termine cu o sărbătoare, adică la sfârşitul său PSG urmând să devină campioană cu 8 etape înaintea finalului competiţiei, a degenerat într-un spectacol mai întâi interesant, apoi hilar, finalmente umilitor pentru gazde, cărora PSG le-a dat nu mai puţin de 8 goluri, fiindcă unul din cele 9 a fost un autogol oarecum ciudat, despre care voi vorbi mai încolo. Echipa aia de amărâţi, care ocupa detaşat ultimul loc în campionat, fiind de fapt retrogradată mai de multişor, a încercat toate grozăviile imaginabile pe un teren de fotbal, de la pase ideale la adversarul aflat singur în careu (aşa s-a şi deschis scorul, Cavani primind o minge mai bună decât i-ar fi putut da vreodată Di Maria sau Ibra), până la penalty făcut perfect aiurea, ba soldat şi cu cartonaş roşu (când scorul era deja 0 - 7!), toate culminând cu autogolul ăla fără vreo şansă pentru portar, când autorul a înscris, cred eu, de-al dracului. Adică numai pentru că Ibra, care dăduse deja 4, să nu-l înscrie şi pe al cincilea, că lui îi era adresată centrarea. Ca o curiozitate, am impresia că Ibra, în prima secundă, chiar a crezut că el a înscris golul, abia după asta dându-şi seama că mingea nici nu ajunsese la el! Se pune întrebarea, pur românească, dacă PSG nu a greşit exagerând cu golurile. Răspunsul este clar: nu! Nu explic de ce, că n-are sens. Probabil că nemţii ar pricepe de ce, fără explicaţii. Tot pur românesc a fost şi comentariul berbecului de la Digi, atunci când Cavani, înlocuit, i-a înmânat tricoul unui copiluţ din tribune, care l-a îmbrăcat imediat peste geacă: "Uitaţi-vă, şi l-a pus pe el ca să nu i-l fure cineva!" Trebuie să fii complet idiot ca să spui aşa ceva. Copiluţul îl îmbrăcase de drag, nu fiindcă în tribune s-ar fi aflat ceva români la fel de breji precum comentatoru'!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Români la Troyes!?.
 Vizualizări articol: 1828 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Români la Troyes!?4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Păstăi făcăluite (de post) Să nu confundăm acest preparat cu clasica fasole bătută, căreia i se mai zice și ”făcăluită”. Păstăile de fasole verde făcăluite seamănă mai mult cu salata de vinete ca aspect iar la gust sunt mult diferite de pasta din fasole uscate... Citeşte