Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 dec 2015 - Anul XX, nr. 301 (6113)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Rezumat Anglia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ca întotdeauna în perioada asta, ne consolăm cu fotbalul din Anglia, că ăla din Belgia sau Turcia nu se vede pe nicăieri, poate doar pe net şi nu merită efortul. Aşadar, luni seară am văzut meciul dintre două foste mari echipe, Manchester United şi Chelsea Londra, confruntare care în ultimii ani decidea titlul. La anul, primii să zică mersi dacă prind un loc în calificările Ligii Campionilor, ceilalţi dacă nu retrogradează. Şi rezultatul de 0-0 le pune în „valoare” neputinţa, deşi unii ar putea spune că s-a jucat pe atac şi au fost ocazii. Mai degrabă am văzut dorinţă, nu ştiinţă, iar ocazii or fi fost, nu zic nu, dar felul în care au fost ratate spune multe despre competenţa jucătorilor respectivi. Portarii da, au fost la înălţime, poate că este o tendinţă de ultimă oră în fotbalul european, de aici şi alegerea lui Tătăruşanu cel mai bun fotbalist român. De la United, doar Martial şi-a probat stofa, iar tocmai cu el ne vom vedea la Euro. În rest, Rooney poate bifa doar capitolul tactic, că la execuţii a rămas dator. El, care are în palmares nişte goluri acrobatice din foarfecă, a ratat victoria în ultimele minute cu un voleu în peluză, la o minge care putea fi acoperită numai dacă-şi desprindea şi celălalt picior de pe sol. Depay e ca o găină fără cap, nu-i de mirare că a ajuns rezervă, în timp ce Schweinsteiger numai a campion mondial nu arată. Dincolo, jale şi mai mare, se aşteaptă totul de la Hazard, care nu e totuşi Messi. Oscar aduce cu o fată timidă, adică nici nu-l observi, în timp ce Willian, care altădată nu greşea o minge, acum pierdea şi câte două-trei la rând.

De declinul acestor cluburi ar trebui să profite Arsenal, ca să scape şi Wenger de glumele pe care le face Mourinho pe seama lui. Păcat de colapsul de Crăciun (0-4 la Southampton!!), explicabil parţial prin eterna aglomeraţie de la dispensar. Klopp a reuşit să învingă liderul Leicester, dar Liverpool are oscilaţii mari, ceea ce arată că, dincolo de entuziasm şi motivaţie, lotul lasă mult de dorit. Dacă Leicester va fi pierdut şi cu Manchester City, atunci lupta pentru titlu s-ar reduce la o afacere în doi, City cu Arsenal. Deşi ar fi frumos ca Leicesterul lui Ranieri să ţină isonul cât mai mult, eventual până la sfârşit. Al campionatului, nu doar al anului. Bine că mi-am amintit, la mulţi ani şi cât mai multă pâine pentru la anul, că fotbal sau înlocuitori om mai găsi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rezumat Anglia.
 Vizualizări articol: 2116 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezumat Anglia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorba de potroace În mare vogă la nunțile, petrecerile de familie și revelioanele anilor ‘80, ciorba de potroace revine în forță în ultima vreme în preferințele amatorilor de gastronomie rustică. Deloc pretențioasă, dar foarte gustoasă,... Citeşte