Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 sep 2015 - Anul XX, nr. 223 (6035)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Derby con Frosinone!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acum 9-10 ani – când or fi trecut oare?! – Juventus era prinsă cu fofârlica şi retrogradată. Moggi dăduse cu ceasuri scumpe în arbitri. Totodată, două titluri îi zburau din palmares, spre disperarea lui Mutu, pe vremea aia coleg cu Ibrahimovic. După ce a fost oficializată retrogradarea, a făcut furori o parodie a unor vedete din „showbiz”-ul italian, care în loc de „Let it be” au cântat „Serie B, Serie B” (se pronunţă Serie Bi şi puteţi găsi melodia pe youtube). Juve era alintat, vorba vine, Giuve, iar în versurile parodiei erau pomenite şi viitoarele derby-uri cu Frosinone şi Crotone. Au trecut ani, au trecut ani, vorba altui cântec, Juventus a revenit după doi ani de purgatoriu, a luat un mănunchi de titluri la rând, ba a mai jucat şi-o finală de Liga Campionilor! Deunăzi, la etapa intermediară din Italia, mi-am adus brusc aminte de respectiva parodie: Juve avea meci cu... Frosinone! Da, micuţa echipă şi-a urmat şi ea destinul şi a promovat în premieră absolută în Serie A! Nu-i exclus ca la anul s-o vedem în acţiune şi pe Crotone, care se bate deocamdată la promovare. Revenind la Juve, era o ocazie numai bună de a mai drege startul ratat, ceea ce şi părea să se întâmple. Alb-negrii s-au mulţumit să conducă la limită, numai că Frosinone a egalat în al doilea minut de prelungire, obţinând astfel primul ei punct în Serie A! Aşa că Juve contemplă uimită cele 10 puncte care o separă de Interul lui Mancini, după doar 5 etape. Este o diferenţă care nu cred că se mai poate recupera, pentru că pragmatismul lui Mancini a început să dea roade (Interul a câştigat numai în handicap, cum ar spune pariorii, adică cinci victorii la un gol diferenţă!), iar victoriile aduc victorii, e lucru ştiut. Nici celelalte echipe care-i mai făcuseră oarece concurenţă lui Juve în aceşti ani, Roma şi Napoli, nu par capabile să profite, aşa că Inter aleargă pe culoarul ideal, mai ales că n-are nici stresul eurocupelor. Nici Milan nu-l are, dar diferenţa în oraş se face la antrenor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Derby con Frosinone!.
 Vizualizări articol: 1121 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Derby con Frosinone!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei