Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 sep 2015 - Anul XX, nr. 217 (6029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cu Florenzi se face primăvară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Se pare că nimic în lumea asta nu rămâne fără răsplată. După ce Mircea Lucescu a negat ani de zile utilitatea arbitrilor adiţionali, iată că unul dintre ei a ţinut să i-o dovedească exact într-un meci al antrenorului român, ba chiar într-unul de gală, cu Real Madrid, pe Bernabeu. Ironia sorţii, omul care patrulează pe linia de fund nu şi-a dat cu părerea despre vreun gol-fantomă, ci despre un henţ pe care nu avea cum să-l vadă din poziţia în care se afla! Până la urmă, greşeala brigăzii de arbitri s-a răsfrânt asupra conaţionalului Srna, vinovatul fără vină. Scorul final a fost o sumă de întâmplări nefaste, toate împotriva Şahtarului: minge oferită pe tavă de portarul Pyatov pentru 0-1, eliminare timpurie, din două galbene, a unui fundaş ucrainean, cel puţin un cartonaş fiind acordat generos (asta în condiţiile în care s-au rupt oase în alte meciuri europene, fără ca făptaşii să vadă roşu), penalty-ul amintit, plus încă o lejeritate la ultimul gol. Una peste alta, nu cred că-şi făcuse cineva de la Şahtar graficul  pentru calificare cu puncte smulse în fieful Realului. Ceea ce nu înseamnă că ele n-ar fi fost binevenite, dar nu e o tragedie dacă n-a fost să fie. Jocul lui Şahtar oferă suficiente speranţe pentru primăvara europeană, poate chiar în varianta ei cea mai bună.

Ziua a doua de Liga Campionilor a însemnat descălecarea deţinătoarei trofeului la Roma. Barcelona a jucat mai mult din rutină, că doar era abia primul meci dintr-o nouă serie de unsprezece, cât ar însemna potenţialul drum spre finală. După un gol norocos/dubios, Barcelona a fost egalată într-un mod norocos/fabulos! Florenzi a şutat de la linia de aut, trei metri în terenul advers, în bara de pe partea opusă, aproape de vinclu, de unde mingea a ricoşat în plasă. Greu de crezut că vom vedea un gol pe măsură până la primăvară!

Dintre celelalte meciuri, a mai surprins rezultatul din duelul extremelor, City – cu maximum de puncte în campionat, Juventus – fără victorie. Italienii au întors scorul iniţial nefavorabil şi speră într-un nou traseu de protagonistă. Părerea mea e că vor rămâne cu speranţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu Florenzi se face primăvară.
 Vizualizări articol: 1577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cu Florenzi se face primăvară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei