Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 aug 2015 - Anul XX, nr. 192 (6004)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ce ruşine!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În toată derularea evenimentelor legate de prezenţa presupus frauduloasă a lui Mirel Rădoi pe banca Stelei simt că îmi scapă ceva. Mai întâi o explicaţie: mă număr printre cei care consideră şcoala, oricât de multă şi la nivel cât mai ridicat, ca fiind fundamentală pentru evoluţia individului, indiferent de domeniul în care activează. O spune nu profesorul din mine, ci fostul fotbalist. Ca atare, refuz din start orice fel de justificări din partea lui Rădoi, care s-ar fi cuvenit să se învrednicească până la această vârstă să-şi dea examenul de bacalaureat. Cu atât mai mult cu cât nu este un bou. Se exprimă coerent, îşi duce ideile până la capăt, ca atare nu cred că n-ar fi putut să-l ia. Devine însă tot mai greu, pe măsura trecerii timpului şi a îndepărtării de momentul absolvirii, indiferent ce liceu ar fi terminat. Anul ăsta, după ce ne-a ameninţat că-şi dă bacul, Mirel a renunţat, motivând că programul de pregătire al echipei nu-i permite. Oare la anul nu va fi acelaşi program, care se suprapune perfect pe calendarul bacului!? Ca atare, aşa cum se arată situaţia, Mirel are şanse de a mai da acest examen (şi, eventual de a-l şi lua) doar dacă nu va mai fi antrenor!... Şi oricum nu va mai fi, deoarece nu are bacul! Spargerea cercului ăstuia vicios s-a produs însă via UEFA, căreia nu i-a sunat bine maniera golănească şi lanţul de complicităţi prin care Mirel e antrenor fără a putea fi antrenor! Rămâne încă o nedumerire: în plin scandal legat de acest caz, Mircea Lucescu a intervenit zicând că el n-a făcut nici o şcoală de antrenori şi că n-are nici o licenţă pro sau ne-pro. N-are. Păi, cum vine asta? Unul are voie şi altul nu!? Dincolo de întrebarea ăsta evident retorică, rămâne însă marea ruşine de a-ţi vedea antrenorul gonit de pe bancă pentru lipsă de carte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce ruşine!.
 Vizualizări articol: 1828 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Ce ruşine!5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Referitor la Mircea Lucescu trimis de
(20 aug 2015, 17:29:11
In anul 1980, cand Lucescu era antrenor jucator la Corvinul, licentiat in stiinte economice-sectia Relatii Internationale, omul a urmat cursurile de antrenori recunoscute de UEFA. Ca nu este pro sau propo, asta-i chestiune de epoca. Cum credeti ca l-ar fi acceptat Brescia , Inter, Galatasaray, Shahtior ca antrenor fara pregatirea necesara? Lucescu a fost bazat si ca fotbalist si cu rezultatele din antrenoriat.Nu se pune problema calificarii in meserie potrivit unei etape.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei