Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 iul 2015 - Anul XX, nr. 155 (5967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Surprize care n-au mai fost

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-a încheiat de puţină vreme meciul cu prelungiri dintre Djokovic şi Andreson şi probabil că mesajul de mulţumire al lui Stan the Man nu se va lăsa aşteptat. El ar trebui să-i fie adresat lui Nole pentru că l-a scăpat de sud-african, adevărata sa sperietoare din circuit! Mai în glumă, mai în serios, Wawrinka dezvoltase în ultima vreme o adevărată neputinţă în faţa lui Anderson, aşa că ar trebui să fie bucuros că-l poate întâlni în semifinale pe... Nole! Revenind la rezultat, liderul a fost pus la grea încercare de adversarul său, astfel că a trebuit să revină după două seturi pierdute, ambele la tie-break. Faptul că meciul s-a amânat pentru a doua zi taman înaintea decisivului, din pricina întunericului, l-a dezavantajat pe Djokovic, fiindcă adversarul său era stors, nu-i mai putea opune rezistenţă. A doua zi acesta a revenit fresh, a servit iarăşi ca o katiuşă, ba chiar s-a pricopsit cu două mingi de break, dar care s-au dus ca şi cum n-ar fi fost şi odată cu ele şi iluzia victoriei. Căci Djokovici avea şi el un atu, acela că în decisiv nu se putea juca tie-break. Cu Anderson inconsistent în schimburi, sârbului nu i-a rămas decât să aştepte momentul de slăbiciune al adversarului la serviciu. Care a venit la 5-5 şi gata meciul.

La fete, am rămas fără reprezentantă la simplu, după ce Monica Niculescu a cedat în trei seturi meciul cu Timea Bacsinszky. După ce a luat primul set, şansa Monicăi era să încheie în două, căci adversara sa începuse să-şi ajusteze vizibil jocul la vestitul slice şfichiuit al jucătoarei noastre. Din păcate, s-a dovedit că această lovitură, chiar dusă la perfecţiune, nu are cum s-o propulseze pe Monica spre performanţa de vârf, întrucât este... prea singură! Mă refer aici doar la tipurile de lovituri de forehand, căci reverul său este peste medie, iar serviciul de-a dreptul admirabil pentru înălţimea sa, comparabilă cu a Simonei Halep. Aş pune slice-ul Monicăi lângă cel al lui Federer de pe rever, la fel de adânc şi de controlat. Nu-i aduce câştigarea punctului, dar o pregăteşte. Numai că doar cu această lovitură pe această parte, adică fără reverul lovit în plin, Federer n-ar mai câştiga meciuri! Monica mai câştigă, pentru că fetele nu trăznesc mingea ca băieţii, dar se mai adaugă şi dezavantajul că sezonul de iarbă, suprafaţă pe care slice-ul se pretează cel mai bine, să fie mai scurt în comparaţie cu zgura şi hardul. Dar nu-i nimic, Monica are locul ei în tenis şi nu-i puţin lucru să fie considerată cea mai bună din circuit la slice-ul de forehand!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Surprize care n-au mai fost.
 Vizualizări articol: 1052 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Surprize care n-au mai fost0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei