Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 iul 2015 - Anul XX, nr. 153 (5965)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Dustin „the Wind” Brown

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ştiu că a fost finala Copei America, dar nu cred că un nou 0-0 heirupist merită mult mai mult decât simpla consemnare a câştigătoarei. A fost Chile, ţara gazdă, şi nu se poate spune că n-a meritat, vorbind strict de meciul cu Argentina. Că pe drum le-au mai făcut arbitrii pârtie, asta nu reţine palmaresul. Şansa Argentinei a început să pălească atunci când s-a accidentat di Maria, dar şi când Tata Martino i-a ales înlocuitorul, pe Lavezzi. Acesta s-a aflat de două ori în situaţie de gol, prima dată luându-l la ţintă pe Bravo (care ar fi apărat şi cu mâinile legate la spate, căci mingea l-ar fi nimerit în cap!), în timp ce la a doua ocazie nu şi-a mai asumat finalizarea, oferindu-i lui Higuain cea mai proastă pasă bună, adică atât cât s-o ajungă, dar în unghi foarte ascuţit (e drept, chiar şi aşa, un vârf cu pretenţii ar fi trebuit s-o bage în aţe).

Dar mai bine un cântec vesel să cântăm, în timp ce facem trecerea pe iarba de la Wimbledon. Sau poate n-o fi el prea vesel, dar măcar sună bine: nu ştiu cum se face, în timpul meciului dintre Rafa Nadal şi Dustin Brown, m-am apucat din senin să fredonez „Dust in the Wind”! Am mai povestit despre această combinaţie de gene germano-jamaicane, care face şi suta de atacuri la fileu într-un meci (99 cu Rafa!). Omul nu e chiar la prima tinereţe, are 30 de ani, n-a avut antrenor mare parte a carierei, ceea ce explică libertatea sa din teren, lipsa de închistare în canoane. Interesant, până la 25 de ani a colindat prin circuit într-o rulotă, singura lui grijă fiind să câştige suficienţi bani la un turneu cât să aibă de benzină până la următorul. Mai făcea mărunţis racordând rachete la jumătate de preţ sau oferind adăpost temporar altor jucători pentru care a sta la hotel era un lux. Abia când a ajuns în preajma primei sute ATP, a început să câştige suficienţi bani cât să intre cu adevărat în rândul profesioniştilor, iar acum, iată, îl elimină din nou pe Nadal (după Halle, anul trecut), de data asta asta la ditamai turneul de Grand Slam! Bineînţeles, a ieşit în turul următor, căci nu poţi accesa în faţa lui Troicki aceeaşi exaltare ca în faţa lui Nadal. Oricum, nu i se poate lipi eticheta de jucător atipic, pentru că el este realmente unic, aşa cum este şi Monica noastră, cu acel forhand permanent tăiat, care nu-i aduce puncte direct câştigătoare în statistici, dar îi câştigă destule meciuri! Continuăm a le număra, căci Monica a făcut pasul în săptămâna a doua.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dustin „the Wind” Brown.
 Vizualizări articol: 1718 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Dustin „the Wind” Brown5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei