Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 apr 2015 - Anul XX, nr. 96 (5908)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Cea mai grozavă înfrângere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
I-am urmărit parcursul Simonei Halep pe toată durata participării ei la turneul de la Stuttgart. Paranteză: de ce s-o fi aflat în tribună Moş Ţiriac în timp ce la Bucureşti se desfăşura „Năstase-Ţiriac Trophy”!? Închis paranteza. Aşadar, am văzut-o pe Halep în cele 3 meciuri de acolo, şi pot să spun cu mâna pe inimă că a fost într-o evoluţie continuă, cel mai bun meci al ei fiind semifinala contra Carolinei Wozniacky. Atenţie: cred că a fost cel mai bun meci nu doar de la Stuttgart, ci din întreaga-i carieră! Am văzut-o alergând nebuneşte, servind mai bine decât a făcut-o vreodată, returnând adesea perfect, ba şi câştigând cele mai frumoase şi mai spectaculoase schimburi (cel în care a ajuns „scurta” Carolinei şi a trimis-o în diagonală, lângă fileu, imposibil de ajuns, a fost o bijuterie antologică!), şi, cu toate astea, pierzând aproape fără replică în decisiv. A fost clar că, pe la o bucată, a lăsat-o condiţia fizică, izbucnirea din final fiind, practic, ceea ce medicii şi popii consideră „ultima suflare”. Ghinionul Simonei a fost că, la rândul ei, Wozniacky a făcut cel mai bun meci al carierei, consumându-şi şi ea toată energia, astfel încât mi s-a părut logic să piardă finala de a doua zi. Dacă până acum am crezut că Halep nu poate ajunge vreodată pe locul 1 mondial, de la acest meci pierdut mi-am schimbat radical opinia: cred că poate câştiga în acest an un turneu de Grand Slam din cele 3 rămase, ba şi că locul 1 i se cuvine cândva, poate nu anul ăsta, dar sigur în următorul. În fond, nici Serena n-o fi veşnică, iar Şarapova traversează o perioadă critică. Mă gândesc chiar că ar putea fi epuizată definitiv, cam în felul în care s-au consumat pe gazon, practic până la dispariţie, fotbaliştii precum Ronaldinho. Rămân la tenis şi salut victoria extrem de spectaculoasă la dublu, în turneul bucureştean, a cuplului Ungur – Copil. Finala a fost fantastică, atât ei cât şi adversarii având, înainte de maxi tie-break-ul decisiv, câte 5 mingi de meci. Românii au avut tăria de a le anula pe ale adversarilor, de fiecare dată, cu nişte mingi fabuloase, neverosimile chiar. Bravo!
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cea mai grozavă înfrângere.
 Vizualizări articol: 1370 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cea mai grozavă înfrângere5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei