Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 apr 2015 - Anul XX, nr. 94 (5906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Cum o fi mai bine?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Scriu această rubrică vineri, cu începere de la ora 10.00, adică înainte cu vreo 3 ore de tragerea la sorţi a semifinalelor din competiţiile europene. Despre Europa League n-am cine ştie ce comentarii de făcut, întrucât, după cum aţi putut constata şi singuri, urmărind meciurile la televizor, diferenţa de calitate dintre cele două competiţii este enormă. Rămânând în perimetrul Champions' League, vă mărturisesc că am sperat ca returul de la Munchen să-i aducă lui Pep meritata (după mine) eliminare a lui Bayern, iar lui personal rezilierea contractului. Toate nenorocirile astea, în virtutea faptului că domnia sa a distrus nu doar două echipe, Barcelona şi Bayern, ci însăşi ideea de fotbal, cumva parcă şi mai abitir decât o făcuse Helenio-Herrera la Inter Milan în anii '60. Am avut, până marţi seara, şi convingerea că pe Pep Guardiola, dacă îl scoţi din tiki-taka, l-ai distrus: i se termină ştiinţa! Când colo, ce să vezi? Un Bayern atacând într-o demenţă, parcă şi mai al naibii decât o făcuse Germania în meciul cu Brazilia de la Word Cup 2014, asemănarea mergând până la avea scoruri identice la pauză: 5-0. De aici, am tras o concluzie tot profund defavorabilă lui Pep: va să zică nenorocitul ştie şi ce-i aia ofensivă, numai că preferă frecatul ăla interminabil şi pe deplin cretin al mingii, de ajung echipele lui să paseze de câte 800 (şi ceva!) de ori într-un singur meci, nu în 4, cât ar fi normal! Ca fan al Real-ului, declar că mi-a fost frică de returul cu Atletico cât nu mi-a fost niciodată, de nici un meci. Asta, fiindcă nu-i deloc uşor să joci într-o formulă din care lipsesc 4 piese grele rău: Marcelo, Modrici, Bale, Benzema. Cu atât mai mândru sunt de realizare, iar acum, cu aproape 3 ore înaintea tragerii la sorţi a semifinalelor, mă întreb: cum o fi mai bine? Să ne calificăm lejer, contra lui Juventus, sau să o batem pe una din celelalte de două ori, ceva mai greu, să zicem cu 3-0 şi 3-1? Soluţia corectă mi se pare totuşi cea cu Juventus, astfel încât, în finală, să-i dăm ultraofensivului Pep cât în două meciuri, adică un 6-1!
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum o fi mai bine?.
 Vizualizări articol: 1442 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Cum o fi mai bine?3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei