Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 apr 2015 - Anul XX, nr. 91 (5903)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Vremea turneului bucureştean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

BRD Trophy, desfăşurat pe Progresul, fosta arenă cu platani (pentru că aceştia au coroanele din ce în ce mai rare), a impresionat încă dinainte de apariţia marilor favoriţi ca Simon, Monfils sau Karlovic. În prima zi, toate meciurile de pe Central au fost de trei seturi, astfel că meciul dintre Marius Copil şi Iujnîi a întârziat mult, desfăşurându-se pe un frig pătrunzător. Copil are fizic perfect pentru tenis, are şi destul talent, dar ceva pesemne că îi lipseşte, din moment ce a fost capabil să piardă după ce dominase clar primul set (6-1), cedând inexplicabil în următoarele două, în faţa unui adversar aflat de mult pe panta descendentă a carierei. Dar eu m-am dus special să-l văd pe băiatul care l-a bătut pe Nadal la 17 ani! Îl cheamă Borna Coric (am aflat că se pronunţă Ciorici) şi a jucat cu Stakhovsky, cel care l-a învins pe Federer la Wimbledon, acum 2 ani! A băut puştiul Coric în trei seturi, din care ultimele două la tie-break. A fost un meci pe cinste fiindcă nici ucraineanul nu-i de lepădat, a jucat ofensiv, nu se ferea de serviciu-voleu pe zgură, iar reverul cu o mână e foarte estetic. Coric e remarcabil pentru vârsta de 18 ani, practică totuşi un tenis prea fizic pentru înălţimea lui (1,85 m, dar pare mai scund), fiindcă serviciul nu prea-l ajută. Să vedem cum se descurcă în turul următor, împotriva compatriotului Karlovic, care-l va bombarda cu serviciul.

În ziua a doua s-a jucat inclusiv pe ploaie cu soare (!), iar eu am văzut meciuri sau măcar seturi pe toate cele trei terenuri. M-a impresionat spaniolul Garcia-Lopez, pe care îl văd cel puţin finalist, l-am urmărit cu plăcere pe Tipsarevic într-un meci neaşteptat de atractiv cu italianul Fabbiano, venit din calificări, foarte convingător a fost şi celălalt sârb, Lajovic, pentru ca spre seară să-l susţin frenetic, dar degeaba, pe argentinianul Diego Schwartzman, un jucător înalt cât Simona Halep!

Am remarcat în public şi unele personaje din showbiz, care desigur că bat şi ele mingea peste fileu în timpul liber, printre care Cornel Ilie, solistul trupei VUNK, sau Romică Ţociu! N-au lipsit nici ziariştii-jucători, gen CTP sau… Sandrinio Neagu!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vremea turneului bucureştean.
 Vizualizări articol: 1250 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Vremea turneului bucureştean5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei