Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 nov 2014 - Anul XIX, nr. 278 (5787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Idei şi faze fixe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu pot şti ce se va fi ales de meciurile echipelor noastre în Liga Europa, dar măcar pot comenta ce a spus Costel Gâlcă la conferinţa de presă care a precedat partida cu Aalborg. Glăsuia Costelinho cam aşa: trebuie să fim atenţi la fazele fixe, pentru că danezii pleacă foarte bine pe contraatac! Carevasăzică, se referea la fazele fixe ale Stelei! Cum ar veni, orice corner, lovitură liberă sau – piei, ispită! – penalty înseamnă o şansă pentru adversari de a ne prinde pe contraatac... Şi când te gândeşti că, nu demult, „centrare Bourceanu – cap Szukala” era marcă înregistrată! Între timp a mai apărut şi Sânmărtean, dar şi Bourceanu s-a întors la matcă, iar la meciul din Danemarca acesta din urmă era dat ca titular. După cum am mai spus, îl apreciez pe Gâlcă, în special pentru lipsa de emfază, dar în niciun caz necondiţionat. Probabil că respectiva declaraţie se înscrie în categoria celor la care preşedintele Argăseală s-ar simţi dator să reacţioneze, reamintind că antrenorul Stelei nu debordează în ale comunicării. De data asta nici n-ar fi greu să-i dăm dreptate, e suficient să ne imaginăm că Gâlcă le spune jucătorilor, la pregătirea tactică, să ia poziţii defensive în caz corner obţinut! Fără om în careul advers, să nu se lase atraşi în această perfidă capcană! Lovitura liberă ar fi şi mai perversă, ca să nu mai pomenim despre un eventual penalty, la care ar trebui făcut zid în spatele executantului! Sper ca măcar aruncarea de la margine să nu fie asimilată tot unei faze fixe...

Lăsând gluma la o parte, sper ca echipele noastre să continue cu fruntea sus sezonul european şi, cel puţin în cazul Stelei, acesta să aibă şi o continuare. Nu pot încheia fără a-mi manifesta satisfacţia pentru desfăşurarea „ostilităţilor” în grupa E din Liga Campionilor, exact după scenariul imaginat în această rubrică: Roma, City şi ŢSKA – la egalitate de puncte înaintea ultimei etape, care programează meciurile Roma-City şi Bayern-ŢSKA. Calculele în trei sunt foarte interesante, nu îmi amintesc un precedent asemănător în istoria competiţiei. Dar toate la timpul lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Idei şi faze fixe.
 Vizualizări articol: 1298 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Idei şi faze fixe5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei