Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 mar 2014 - Anul XIX, nr. 63 (5572)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Şi totuşi se mişcă!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Răzvan Burleanu, noul şef de la Casa Fotbalului, a făcut o mutare strategică şi şi-a asigurat presă favorabilă, cooptând doi jurnalişti de la Gazeta Sportului în echipa sa de la FRF. Nu e clar dacă asta înseamnă tragerea pe linie moartă a ofiţerului de presă Paul Zaharia. Deocamdată, trecerea în online, adică “reinventarea”, nu-i ajută deloc pe cei de la prosport.ro, fiind clar de-acum cine are accesul asigurat la informaţii din interiorul federaţiei. În schimb, Burleanu nu se bucură deloc de simpatia tizului de la ziarul Naţional, Răzvan Boanchiş. Acesta îl ţine numai în “pionierul de la FRF”, “Ridzi ăla mic” sau… “Ciurli-Burli”! Explicabilă, totuşi, această atitudine, Boanchiş fiind recunoscut prin faptul că îşi manifestă susţinerea pentru amicii săi mai ales prin atacuri asupra  adversarilor. Poate vă mai amintiţi că Boanchiş se declarase onorat când Naşu Sandu îl numise într-o comisie de etică, una care s-a dovedit fantomatică, din moment ce n-a funcţionat niciodată. Dacă vă mai amintiţi, intenţia de atunci a lui Sandu a fost interpretată corect de Cătălin Tolontan, el declinând invitaţia de a face parte din respectiva comisie. Revenind la Burleanu, acesta a mai fost luat la ochi pentru plasarea lui Ogăraru într-un post teoretic superior lui Piţurcă, precum şi pentru deplasarea personală la Roma pentru a-l convinge pe Ştefan Radu să revină la echipa naţională. Sigur că sunt motive pentru a i se imputa aceste lucruri, dar dacă astfel vrea să-l facă pe domnu’ Piţi să înţeleagă că şi-a trăit traiul, şi-a mâncat mălaiul?! Poate mă gândesc prea departe, ar fi de-a dreptul mefistofelic, indiferent de buna intenţie. Până una-alta, Răzvan Burleanu are şi iniţiative moderne, aşa cum îi şade bine unui tânăr din vremurile noastre. Echipa naţională are de luni pagină pe Facebook, iar pentru modernizarea site-ul frf.ro a fost lansat un concurs de oferte. În paranteză fie spus, site-ul de la minifotbal nu era cu mult peste frf.ro, dar prefer s-o pun pe seama lipsei de resurse. Oricum, important este că proaspătul preşedinte nu apare „invisible” şi chiar începe să mişte lucrurile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi totuşi se mişcă!.
 Vizualizări articol: 1317 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şi totuşi se mişcă!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei