Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 feb 2011 - Anul XVI, nr. 34 (4632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ştefan Bănică le dăruieşte două concerte doamnelor, pe 7 şi 8 martie, în Capitală

Ştefan Bănică va susţine două concerte, pe 7 şi 8 martie, în sala Circului Variete Globus din Bucureşti, informează un comunicat.

Concertele unplugged ale artistului poartă numele "Te iubesc, femeie". Dedicate în mod special doamnelor şi domnişoarelor, concertele artistului vor aduce în dar cele mai frumoase cântece de dragoste pe care le-a lansat acesta de-a lungul carierei sale.

Spectacolele pe care Ştefan Bănică le va susţine în luna martie pot pune bazele unei viitoare tradiţii, aşa cum au devenit în timp concertele sale de Crăciun, care, la finalul acestui an, vor marca zece ani de existenţă.

Cei care vor participa la spectacolele de pe 7 şi 8 martie, de la ora 19.30, vor avea parte de două seri speciale. Ştefan Bănică va interpreta hiturile sale în varianta unplugged, ceea ce presupune un sunet cu instrumente reci, cu voci şi viori, conferind sensibilitate şi autenticitate cântecelor.

"Este un concert de suflet dedicat, în mod special, doamnelor şi domnişoarelor, pentru toate vârstele. De-a lungul anilor am compus foarte multe cântece de dragoste pentru albumele mele, însă nu au avut toate norocul de a fi mediatizate, promovate şi mi se pare fericită ocazia de a le cânta în acest context într-o variantă unplugged, într-o manieră caldă, care lasă doar muzica să vorbească", spune Ştefan Bănică.

Biletele se găsesc la Circul de Stat Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul Naţional Bucureşti, staţia de metrou Unirii 1, în reţelele magazinelor Orange, Vodafone, Germanos, Diverta, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi pe site-urile www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro

Ştefan Bănica are o carieră de peste 20 de ani în muzică, teatru, film şi televiziune. A susţinut până în prezent peste 1.000 de concerte, cu peste 150.000 de bilete vândute. A lansat 13 discuri de autor, vândute în peste 500.000 de exemplare, premiate cu cinci discuri de aur şi două de platină, concertele sale de Crăciun stabilind adevărate recorduri pentru România ca număr de concerte de anvergură susţinute consecutiv şi ca număr de spectatori plătitori de bilete.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ştefan Bănică le dăruieşte două concerte doamnelor, pe 7 şi 8 martie, în Capitală.
 Vizualizări articol: 394 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştefan Bănică le dăruieşte două concerte doamnelor, pe 7 şi 8 martie, în Capitală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei