Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 feb 2011 - Anul XVI, nr. 34 (4632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Christian Bale, nevoit să slăbească din nou, pentru rolul din "Concrete Island"

Actorul Christian Bale este nevoit să slăbească din nou, pentru a putea interpreta rolul unui arhitect bogat în filmul "Concrete Island", regizat de Brad Anderson, informează contactmusic.com.

Actorul este nevoit să treacă prin schimbări drastice pentru roul lui Robert Maitland, un arhitect bogat, care îşi distruge Jaguarul pe o insulă artificială, înconjurată doar de o autostradă, şi care trebuie să supravieţuiască experienţei doar cu ce găseşte în maşina sa.

"Lucrez la un nou proiect, pe care Scott Kosar, scenaristul de la "Maşinistul", îl scrie. Are la bază romanul lui J.G. Ballard, intitulat "Concrete Island". "Este o poveste de supravieţuire urbană, în care va fi implicat şi Christian Bale", a declarat Brad Anderson.

Bale, în vârstă de 37 de ani, a slăbit dramatic în 2004 pentru rolul din "Maşinistul", mâncînd doar o conservă de ton şi un măr pe zi. De asemenea, Bale a slăbit recent şi pentru rolul unui boxeur dependent de cocaină în filmul "The Fighter".

Deşi a vorbit în repetate rânduri despre "influenţele calmante" ale dietelor extreme, Christian Bale declară că nu va mai slăbi niciodată atât de mult cât pentru rolul din "Maşinistul".

"Mental, (dieta, n.r.) face minuni, dar nu mi-aş mai sacrifica niciodată bucuriile, urcuşurile şi coborâşurile, rollercoaster-ul vieţii, pentru acest calm", spune Bale.

Galezul Christian Bale a fost distribuit mulţi ani în producţii independente, înainte de a juca în câteva filme de la Hollywood cu un buget important. Astfel, Christian Bale a atras atenţia publicului la vârsta de 13 ani, când a jucat în filmul "Imperiul soarelui" (1987). Au urmat rolurile din "American Psycho" (2000), "Equilibrum" (2002), "Batman - Începuturi" (2005), "Prestigiul" (2006), "I'm Not There" (2007), "Drumul dreptăţii/ 3:10 To Yuma" (2007), "Cavalerul negru" (2008) - filmul cu cele mai mari încasări din 2008 - şi "Terminator - Salvarea" (2009).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Christian Bale, nevoit să slăbească din nou, pentru rolul din "Concrete Island".
 Vizualizări articol: 449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Christian Bale, nevoit să slăbească din nou, pentru rolul din "Concrete Island"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei