Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 apr 2015 - Anul XX, nr. 77 (5889)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Lucian AVRAMESCU

Lucian AVRAMESCU


Biet Iohannis! Din ce să faci ”guvernul meu”?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Iohannis, obosit de pălăvrăgelile celor care-l acuză că nu vorbeşte, a vorbit ieri cu îmbelşugare. A răspuns tuturor întrebărilor, unele legitime, deştepte, câteva imbecile. Între altele, neamţul nostru a explicat din nou şi de ce vrea un guvern al lui. Eu am speranţa că acest sibian ne-chel, ne-cocoşat, ne-bâlbâit, ne-alcoolic, care stă drept lângă drapelul României, vrea să facă o ”nemţie"  pe Dâmboviţa, o nemţie a noastră şi a lui. Cu cine s-o facă? Cu Ponta Victor şi cânepa din care-i toarsă pânza lui de gugumani şi bandiţi, gen Vâlcov? Imposibil. Trage nădejde să şi-l facă, ”guvernul meu”, din materia primă a opoziţiei! Mă face să râd ca să nu plâng. Deşartă iluzie, neamţule! Și în guvernul ăsta şi în ălălalt, proiectat, pute pământul de hahalere, nulităţi şi hoţi. Pe cât de norocos a fost în alegeri Iohannis, după ce i-au tot pus tălpi, când Băsescu, refuzându-l ca premier legitim, când Ponta, refuzându-l ca vicepremier liberal legitim, refuzat în toate nominalizările, dar nominalizat, în sfârşit, de alegători, pe atât a fost de ghinionist în moştenirea politică. Pleacă la drum cu boii împiedicaţi. Niciodată clasa noastră politică n-a fost mai otova, mai o apă şi-un pământ, mai săracă în entuziasme şi valori. Din ce lut şi din ce plastilină să modelezi, domnule Iohannis, „guvernul meu”? Toţi sau aproape toţi sunt curviţi prin toate partidele şi prin toate paturile politice, iar dacă Băsescu ţopăie acum pe morminte, vesel ca un catâr înfierbântat, este pentru că-i are pe toţi încopciaţi în sereiul lui de acasă, doldora de dosare. E averea cu care a plecat de la Cotroceni şi averea cu care s-a mutat în Palatul Regal de la Scroviştea, adăugând o nouă pagină la mizeria coabitării. În subordinea cui se află Regia caselor de protocol şi a viloaielor statului?

Nu-l poţi schimba, domnule Iohannis, pe Ponta, nu pentru că n-ar trebui schimbat, dar materia viguroasă din care vrei să-ţi clădeşti oameni lipseşte. Plastilina politică a produs, prin refrământare, aceiaşi soldaţi, modelabili de interesul buzunarului, care au depus şi vor depune jurământul faţă de patria portofelului personal. Orice tornadă ridică în vârf pleava şi gunoaiele. E ceea ce ţi se oferă spre a face nemţia noastră. Ai, înţeleg, răbdare. Eu mi-am pierdut-o şi la ce văd că se ridică în şcolile noastre politice ”de vară” sau ”de iarnă”, preluând şi dezvoltând răul, perfecţionând hoţia, nu-mi mai acord şansa de a-mi reface vreodată optimismul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Biet Iohannis! Din ce să faci ”guvernul meu”?.
 Vizualizări articol: 3117 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Biet Iohannis! Din ce să faci ”guvernul meu”?4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Din păcate... trimis de
( 3 apr 2015, 12:20:48
..nu pot să spun decât ,,adevăr grăitai poetule!!!,,
2.   Iar si iar si iar... trimis de
( 3 apr 2015, 13:47:53
Singura deosebire dintre tine si antena 3 este ca tu te iei si de ponta...in rest iar ti-ai aninat clontii in c...l lui Base...nu e prima data, marinarul e pensionar deja, a terminat meciul in picioare (in ciuda ta si a altor hahalere)...da-i si lui Base niste bani daca tot iti tragi seva si inspiratia folosindu-i numele!!!
3.   Comentariu trimis de
( 5 apr 2015, 13:54:18
Cu atit mai dulce va fi satisfactia acestui presedinte sas daca ceva , ceva , va scoate spre adevar , dreptate si cinste din aceasta clasa politica romaneasca perfid de corupta . DOAMNE AJUTA-I .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorba de peste ca la Manastirea Dervent La Manastirea Dervent, inaltata pe un gorgan de langa ostroavele Dunarii, ziua binecuvantata a Intrarii Domnului in Ierusalim e asteptata intotdeauna cu bucate alese, intre care cele din peste se afla la loc de cinste. Retetele sunt ale locului, in... Citeşte