Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 mai 2016 - Anul XXI, nr. 118 (6231)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Florin HAIDAMAC

Florin HAIDAMAC


Copiii din tren coboară la prima

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acesta este un articol altfel față de genul celor cu care v-am obişnuit până acum. Vreau să împart cu voi bucuria unei munci grele dusă la final. Este vorba despre cel mai nou roman semnat de mine. O poveste de viaţă. O poveste despre speranţă, forţă şi determinare.

Nu vreau să dau multe detalii pentru a vă lăsa vouă bucuria descoperirii. Vă spun doar că munca la această carte a durat un an. A presupus documentare, emoţii, consum. Totul pentru a găsi starea în care cuvintele erup singure.

Un autor e însă nimic fără cititori. Ori eu pentru asta vreau să vă mulţumesc. Pentru că îmi acordaţi timp şi atenţie. Chiar de nu aţi rezonat de fiecare dată cu cele scrise de mine, tot aţi ţinut aproape.

Vă invit la lansarea cărţii. Luni, 23 mai 2016, la ora 17.30, în sala de conferinţe a Muzeului de Istorie Suceava. Voi fi onorat să vă cunosc. Cartea este disponibilă în exclusivitate în Librăriile Alexandria. Un procent de 10% din încasările realizate din vânzarea acestui volum va fi donat Organizației Salvați Copiii.

În tot ceea ce scriu şi în tot ceea ce fac am încerc să-i ajut pe cei din jurul meu. Din empatie, exagerată, ar putea spune unii. Din dragoste de oameni. În vremurile astea în care suntem tentaţi tot mai mult de online, eu am curaj să mai cred în carte. Am curaj să mă las cotropit de cuvinte şi poveşti. Îmi doresc foarte mult să împart cu voi toate astea.

Viaţa e scurtă. E plină de surprize. De cele mai multe ori neplăcute. Opriţi-vă un pic din tot ceea ce faceţi şi gândiţi-vă la voi. Ce aţi făcut până acum? Aţi alergat. Aţi muncit. Aţi plătit facturi. V-aţi îndatorat peste tot doar pentru a vă crea iluzia unui trai decent. Cu prea multe sacrificii.

Meritaţi o pauză. Meritaţi un strop de visare. Meritaţi să simţiţi că nu sunteţi singuri. Să vă daţi seama că sunt oameni care vă pot deveni modele. Oameni care au refuzat să fie doar un număr într-o statistică. Oameni care au reuşit în viaţă. Oameni care vă pot aminti cât de puternici sunteţi.

Veniţi cu mine să auziţi o poveste care poate vă va face să plângeţi, să zâmbiţi amar, să vă revoltaţi sau să vă întristaţi. Peste toate astea însă vă veţi descoperi pe voi. Veţi trăi o experienţă nouă, care vă va întări şi motiva. Vă va da forţa să suportaţi mai uşor tot ce au vremurile astea de oferit.

Mulţi dintre noi nu au şansa să coboare la prima când drumurile nu sunt cele dorite. Veniţi să-l cunoaşteţi pe cel care a făcut-o, pe cel care este eroul acestei cărți. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copiii din tren coboară la prima.
 Vizualizări articol: 4975 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 14 voturi
Copiii din tren coboară la prima5.0514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei