Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 mai 2015 - Anul XX, nr. 111 (5923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Florin HAIDAMAC

Florin HAIDAMAC


Românul și marea (II)

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ea are în jur de 40 de ani. Cu fiţe de mamică sexy. Bikini tanga, normal, pe un cur mare, plin de celulită. Pe picioare se cunosc deja varice, care îi vor pune mari probleme în câţiva ani. Pe burtă are vergeturi. Are şi o pereche de mamele care îi zboară în toate direcţiile. Lăptării voluminoase, frate. Normal, goale. Că doar ea e gagică. Se crede Nina Mercedes.

El e slab ca o mătură. S-a epilat de alea două fire de păr de pe piept şi umblă ca Stalone. În mintea lui se crede mare cocoş. Păcat de ejaculările alea premature, care nu prea au tratament. Are iPhone, normal. Mai dispune şi de o brăţară de aur.

Cuplul ăsta are doi copii. Slabi. Anemici. Spasmofilici. Fac o gălăgie infernală. Ea filmează cu tableta. În sfârşit se aşază. Normal, el e trimis după mâncare. După ceva timp apare cu o bere, o sticlă de apă minerală, o cafea şi o farfurie pe care era un kkt de omletă slinoasă. Încep să îngurgiteze. Ea face gât. Că de ce nu a adus şi ketchup. Ăsta lasă berea şi pleacă. Copiii au mai luat câteva guri. Se întoarce cu sosul ăla chimic. Îl trânteşte pe omletă. Copiii nu mai mănâncă pentru că e prea iute. Lasă că vor primi nişte chipsuri.

Şi ăştia rup uşile pediatrilor. Şi ăştia urlă că doctorii sunt proşti. Că ei ştiu mai bine, că au citit pe net. Dar nu văd ce căcaturi le dau să mănânce. Şi apoi se miră că au copiii alergii, ulcere duodenale şi alte minuni din astea. Dar lasă că ea a venit bronzată pe ţâţe, spre bucuria amantului, şi el a făcut poze cu iPhonul lui cu nu ştiu ce kkt de cameră de şpe megapixeli.

***

-          Ce naiba ai luat de 2 milioane, ma va fa in culo?

-          Nu ştiu draga mea. E mult două milioane? Că ştii că eu nu mai cunosc banii. Cât e în euro? Am luat nişte salam, tobă, o pâine şi bere.

Se pare că domnul ăsta, care dă cărămizi la mână, a luat mai multă bere decât mâncare.

-          Lucas! Unde eşti?

-          Aici, mami.

-          Vino încoa!

-          Păi nu pot trece pe aici. Sunt cearşafuri.

-          Fă un giro şi ajungi.

-          Ce să fac mami?

-          Un giro. Ah. Scuză-mă. Am uitat că suntem în România. Ocoleşte.

Copil crescut cu bunicii. L-a dus mama la plajă şi i-a cumpărat un colac. Poate-i ţine loc de iubire până vine ea din Italia.

***

Cum dracu să spui că eşti necăjit când litoralul geme de lume? Cum să spui că nu sunt bani când s-a anunţat oficial că se încasează 5 milioane de euro pe zi numai pe mâncare pe litoral? Asta la chestiile fiscalizate. Că la multe terase nu primeşti bon. Cum să te plângi că abia trăieşti de pe o zi pe alta când gem drumurile de bolizi de zeci de mii de euro?

Abia la mare se vede adevărata faţă a multora. Dă-i românului crăpare multă şi alcool suficient şi ai să vezi de ce e în stare. Am găsit pe plajă sticle, porumb, pahare, şerveţele, cutii, pamperşi folosiţi şi multe altele. Semn că nimeni nu e interesat de curăţenie, dar toţi rag că e mizerie. În apă, pe lângă tonele de pişat, mai erau câţiva căcaţi (care au plutit pe lângă subsemnatul), pungi, pahare de bere şi tampoane. Ce fel de femeie să fii să arunci tamponul în apă? A dracului de putori. Şi astea au pretenţii să fie iubite, să nu fie înşelate şi să găsească un prost care să le întreţină. Că ele sunt delicate. Morţii mamii voastre de p...!

Asta e turma care se scaldă la mare. Şi cu toate astea eu mă flagelez pe litoralul ăsta. De ce? De bou ce sunt. La anul mă duc pe Marte. Şi rămân dracului acolo. Veniţi cu mine?  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Românul și marea (II).
 Vizualizări articol: 5236 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.69/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 29 voturi
Românul și marea (II)4.7529

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(16 mai 2015, 12:55:23
Ce deranjeaza aici e limbajul de mahala neasteptat din partea unui ziarist , medic , om . E motivul pentru care am dat doar o steluta .

pe de alta parte , perfect de acord . Din pacate sau din nefericire am fost si eu la mare anul treut . frumoasa marea pacat ca sunt si oameni . Nici eu nu inteleg cum poti sa mananci atata si greu cand de fapt vii sa te relaxezi , sa petreci niste zile frumoasa . Si mai ales sa nu te gandesti si la ceilalti . Am avut un moment de depresie vazand zilnic cum niste oameni se coc efectiv langa aparatele electrice ca sa manance " turistii " GOGOSi , covrigi si altele . Doamne Sfinte , pe caldura aia iti vine sa mananci gogosi fierbinti ! Sau mancarica de ficatei ( dupa care sigur ajungi la camera de garda , sau sarmale ,si alte mancaruri grele / Nu ai timp sa le mananci acasa tot timpul anului ?
cand mergeti in concediu la mare mai ganditi-va si la cei care stau saracii fara ventilatie si platiti cu cativa lei de un patron feroce de avar pentru a va umple voua burtile . Mai bine sa ne bucuram de soare , mare , o carte , sport , excursii , odihna .
2.   Wow! ce de pudibonzi! * trimis de
(16 mai 2015, 14:51:27
Astfel încât, simandicoaselor și prețioaselor fețe ultragiate de asprimea și pragmatismul limbajului utilizat, le recomandăm următoarele adrese:
Atheneul Român - Str. Franklin nr. 1-3, Sector 1, Bucuresti
Academia Română - Calea Victoriei 125, Sector 1, Bucureşti
-----
* Sărmane suflete încremenite în scorțoșenia gomoșeniei „pă persoană fizică”!
Cred că sărmanii și-ar face seppuku cu vătraiul dacă ar citi vreo 2 pasaje din Liviu Andrei sau Lorena Lupu.
Vai de mama lor de țâfnoși supraevaluându-și prețiozitatea.

p.s. Hau pipăl sei in romanian for ... „greblă”?
3.   Felicitari trimis de
(17 mai 2015, 19:34:59
Bravo , domn doctor !!!! un articol ce m a surprins ...pe Monitorul ? astia s doar o adunatura de infecti sistemici ...
bravo , inca o data ...! ati surprins un flash al societatii romanesti..si ati expus o intr un mod senzational
falsele clipiri de gene , indignate de asa limbaj ..chiar nu e bagati in seama ..deci sunt de acord cu d voastra asupra aspectelor relatate ..dar nu sunt de acord ca sunteti doctor , ca mai aveti si alte haruri ... ca ...
mai asteptam ..avem nevoie de d voastra !
4.   Comentariu trimis de
(17 mai 2015, 19:36:37
scz ...greseli ..n am timp si nici ochelari la mine
5.   Cinci stele trimis de
(18 mai 2015, 10:37:50
Deci va dau cinci stele (maxim) pentru articol, ati reusit sa surprindeti cu exactitate hazenia si lipsa de educatie a multor trogloditi ce se etaleaza in public (ei si proastele lor obiceiuri...)!!! Daca manifestarile sunt rudimentare si de cel mai mare prost gust nu vad de ce noi ar trebui sa ne comportam ca maicutele din Armata Salvarii!!!
6.   Comentariu trimis de
(18 mai 2015, 16:09:30
Sa asteptam totusi urmatoarele episoade ; Romanu si marea 3, romanul si muntele , Romanul si limba engleza ,Romanul si 1 mai.
Daca voua va place exprimarea acestui Gordon Ramsey al medicilor suceveni sa incepen revolutia bunului simt . Sa asteptam daralaughing)

Va las un citat ;

Do not offend the freaks! Now , tell me, eho the heck are you ?
7.   Atitudine trimis de
(19 mai 2015, 11:47:18
V-as urma eu cu placere pe Marte, dar mai am doar cativa ani pana la pensie, si ma tem ca nici aceasta plecare nu m-ar mai salva. Adaug eu, ca acei copii amemici, crescuti cu kkat-urile amintite de dumneavoastra, care trec de usile pediatriilor, ajung apoi elevi, si impreuma cu parintii lor, mananca zilele profesorilor. Ca doar aceste odrasle sunt cele mai destepte de pe fata Pamantului. Si profesorii lor "e prosti". Si cum societatea asta e si ea de tot kkatul, tot timpul profesorul va fi vinovat. MEDICII SI PROFESORII...vinovatii de serviciu, intr-o societate in care majoritatea e de aceasta factura. Si daca cineva, aflat de cealalta parte a baricadei ia atitudine...degeaba. "Majoritatea" e la putere. O vedeti si dumneavoastra. E cea care, din tot ceea ce ati scris, a "gustat" doar kkat-ul.
8.   BRAVO trimis de
(20 mai 2015, 16:02:28
URASC MIZERIA SI DEZORDINEA !NOTA MAXIMA PENTRU ARTICOL SI ACEEASI NOTA PENTRU COMENTARIUL ILINCAI.AS VREA SA ADAUG DOAR ATAT OMUL FACE IN SOCIETATE CEEA CE FACE DE FAPT SI ACASA DECI.............ISI DAU ARAMA PE FATA
9.   ADAOS LA BRAVO trimis de
(20 mai 2015, 16:05:17
RUSINE CELOR MIZERABILI! ! ! ! !
10.   PS trimis de
(20 mai 2015, 16:10:53
SI NERUSINAREA ESTE TOT UN TIP DE MIZERIE"MORALA"(SANI GOI,TANGA ETC LENJERIE INTIMA APROAPE INEXISTENTA)MAI ALES ATUNCI CAND EXISTA SI CELULITA CA BONUS...SA NE UITAM TOTUSI IN OGLINDA FIE BARBATI ,FIE FEMEI SA NU FACEM GREATA IN LOC DE PLACERE...asta ar fi un sfat prietenesc
11.   ... trimis de
(21 mai 2015, 20:46:36
Modul de exprimare este perfect normal.
Mult mai decent decat fenomenele care ne fac de ras prin italia si/sau alte tari straine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura deşteaptă Ai nevoie de 8 oua, un pachet de unt, 300 g de zahar farin, un litru de lapte, 3-4 pachetele de zahar vanilinat si 10 linguri cu faina.Cum se prepară: citeşte continuarea pe Antena... Citeşte