Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 279 (8196)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Intrare liberă

Festivalul Național de Interpretare Muzicală "Rampa de lansare", pe 26 și 27 noiembrie, la Teatrul "Matei Vișniec" Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Timp de două zile, în perioada 26-27 Noiembrie, sala de spectacole a Teatrului Municipal "Matei Vișniec" Suceava găzduiește un spectacol muzical în care 130 de concurenți din județul Suceava și nu numai, inclusiv din Republica Moldova, vor veni să își demonstreze talentul în fața unui juriu numeros, de specialitate.

Concursul se va desfășura pe două secțiuni: Muzică Populară Vocală și Muzică Ușoară Vocală.

Audițiile și jurizarease vor desfășura sâmbătă, 26 noiembrie, începând cu orele 10.00, în sala Teatrului Municipal Matei Vișniec Suceava.

Duminică, 27 noiembrie, de la ora 12.00 va avea locGala de Premiere și Recitalul artiștilor invitați, membri ai juriului.

Juriul festivalului este format din compozitori, artiști interpreți, profesori de muzică de la Universitatea De Arte „George Enescu” din Iași și Centrul Cultural Bucovina - Suceava, oameni de radio și televiziune și anume: Nicolae Caragea - compozitor, Tudor Turcu - artist, Bogdan Dragomir - muzician/ jurnalist, Florin Fodor- Lect.Univ.Dr., Mihaela Gârlea- Lect.Univ.Dr., George Vanvu -Compozitor/Jurnalist, Elena Simionesei – artist/ prof.canto, Angelica Flutur - artist, Alexandru Brădățan - artist și Leonard Zamă - artist, juriu avizat și la alte festivaluri din țara și din străinătate.

Criteriile de jurizare sunt: intonație, dicție, ritmicitate, frazare, tehnică vocală, mișcare scenică, vestimentație și atitudine.

Vor fi acordate următoarele premii: Marele Trofeu Rampa de Lansare, Trofeele celor 2 secțiuni, Trofee de categorie, premiile I, II, III, mențiuni și premii speciale. Toți concurenții vor fi premiați cu diplome, trofee, dulciuri și cadouri.

Profesorii coordonatori vor primi diplome de merit.

Prezentarea festivalului- concurs va fi realizată de Narcisa Marian, jurnalist radio & TV.

Evenimentul, care va fi transmis live pe pagina de socializare a festivalului, este organizat de Asociația Culturală "Romantic Art"  Suceava, cu sprijinul Primăriei Suceava, în preajma zilei Bucovinei.  Intrarea este LIBERĂ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul Național de Interpretare Muzicală "Rampa de lansare", pe 26 și 27 noiembrie, la Teatrul "Matei Vișniec" Suceava.
 Vizualizări articol: 690 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul Național de Interpretare Muzicală "Rampa de lansare", pe 26 și 27 noiembrie, la Teatrul "Matei Vișniec" Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei