Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 103 (8020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

„Zilele Naturii”

Proiectele educaționale continuă la Muzeul Național al Bucovinei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Muzeul Național al Bucovinei continuă seria proiectelor educaționale de la Muzeul de Științele Naturii, cu o temă dedicată „Zilelor Naturii” și în special florilor. „Călătoria în lumea florilor începe cu povești despre ghiocei, brândușe, viorele și plante medicinale”, spun organizatorii, astfel că toți copiii care vor alege să participe al acest proiect vor afla mai multe informații despre plantele protejate și cele declarate monumente ale naturii din zona Sucevei. La finalul proiectului se vor realiza practic lucrări cu plante presate: semne de carte, felicitări, brelocuri. Clasele de copii preșcolari și școlari se pot programa la telefon 0230 213775 sau direct la standul Muzeului de Științele Naturii, între orele 8.00-17.30.

 

Povestea lemnului meșteșugit

De asemenea, Serviciul Etnografie din cadrul Muzeului Național al Bucovinei organizează, la Muzeul Etnografic Hanul Domnesc, cea de a XXVI – a ediție a expoziției concurs de desene „Vis de copil în casa bunicilor”.Tema din acest aneste„Povestea lemnului meșteșugit”.

Pot participa elevi cu vârste cuprinse între 7 – 16 ani, din toate școlile Municipiului Suceava cu desene pe tema concursului. Lucrările vor avea obligatoriu etichete (lipite dreapta față) și vor cuprinde: numele și prenumele elevului,  școala și clasa, numele și prenumele profesorului îndrumător. În zilele de miercuri și joi, între orele 10:00-16:00, cu programare în prealabil pentru clasele interesate, se vor desfășura, la Muzeul Etnografic Hanul Domnesc, lecții muzeale pe tema concursului. Desenele vor fi predate la Hanul Domnesc din str. C. Porumbescu nr 5, Suceava, până la data de 31 mai 2022. Vernisajul și premierea lucrărilor vor avea loc, vineri, 3 iunie a.c. ora 12, tot la Muzeul Etnografic Hanul Domnesc. Relații suplimentare se pot obține la tel. 0330401917. Persoană de contact: muzeograf Maria Cîrțu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiectele educaționale continuă la Muzeul Național al Bucovinei.
 Vizualizări articol: 505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proiectele educaționale continuă la Muzeul Național al Bucovinei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei