Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 230 (7842)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

6-10 octombrie

2.560 de filme din 107 țări, înscrise la Festivalul Internațional de Film, Diaporamă și Fotografie „Toamnă la Voroneț”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

2.560 de filme din 107 țări s-au înscris anul acesta la Festivalul Internațional de Film, Diaporamă și Fotografie „Toamnă la Voroneț”, ediția a 41-a, ce se va desfășura în perioada 6-10 octombrie 2021 și este organizat de Primăria orașului Gura Humorului. Este vorba de un record absolut al participării în acest an. Manifestările se vor desfășura în Casa de Cultură Gura Humorului, Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina și în aer liber (Parcul Ariniș Gura Humorului).

Publicul va avea posibilitatea să vizioneze atât filmele incluse în competiție, cât și producții cinematografice în premieră. De asemenea, participanții pot să participe și la lansări de carte, vernisaje de pictură și artă fotografică și la concerte de folk și rock.

În prima zi a festivalului, pe 6 octombrie, la ora 16:00, la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina este programat vernisajul expoziției de pictură „Reflexe” de Liviu Suhar. Prezintă: Ovidiu Lazăr. Tot miercuri, 6 octombrie, de la ora 17:30, este programat vernisajul expoziției foto „Bucovina: Arhitectura spiritualității (ctitorii sucevene)” de Alexandru Nae. Prezintă: Florin Andreescu. La ora 18:30, va avea loc Gala de deschidere a festivalului.

Joi, 7 octombrie, la Casa de Cultură pot fi vizionate, între orele 9:30-17:30, mai multe filme din competiție. Începând cu ora 17:30, va avea loc lansarea de carte „Istoria filmului românesc de animație (1920 -2020)” de Dana Duma, lansare de carte urmată de vizionarea a încă două filme: „O vară de neuitat” (Parcul Ariniș) și „E pericoloso sporgersi”.

Din programul Festivalului Internațional de Film, Diaporamă și Fotografie „Toamnă la Voroneț” mai amintim: vineri, 8 octombrie, de la ora 17:00, în Parcul Ariniș, Târgul de Folk: Ionel Erimia, Cosmin Vaman, Ștefania Iacob, Fără Zahăr; sâmbătă, 9 octombrie, ora 17:00, Parcul Ariniș, Târgul de Folk: Marius Matache, Adrian Beznă, Radu Petreanu, Ocru, urmat, de la ora 20:00, de un Concert pop-rock ATN. Duminică, 10 octombrie, de la ora 15:00, la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina este programat vernisajul expoziției de pictură „Simboluri” de Radu Bercea, la ora 15:30, la Casa de Cultură: Proiecție filme premiate Toamnă la Voroneț 2021, iar la 18:30: Film de închidere: „Neidentificat”, regia Bogdan George Apetri, prezintă Ioan-Pavel Azap.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 2.560 de filme din 107 țări, înscrise la Festivalul Internațional de Film, Diaporamă și Fotografie „Toamnă la Voroneț”.
 Vizualizări articol: 690 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.560 de filme din 107 țări, înscrise la Festivalul Internațional de Film, Diaporamă și Fotografie „Toamnă la Voroneț”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei