Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 9 (7621)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cultural

Peste 85 de școli din toată țara s-au înscris deja la programul Ora de „Sus inima!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 85 de școli din județele Alba, Argeș, Bihor, Botoșani, Buzău, Dolj, Galați, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Sălaj, Suceava, Tulcea și din municipiul București s-au înscris deja la programul Ora de „Sus inima!”, ce se va desfășura online, vineri, 15 ianuarie 2021, de Ziua Culturii Naționale.

Activitățile, la care sunt antrenați peste 2.000 de copii și tineri (după cum ne-a spus inițiatoarea acțiunii culturale, inspectorul școlar Daniela Ceredeev),sunt dintre cele mai diverse și inspiraționale: webinarii cu invitați scriitori și artiști, sesiuni de comunicări, ateliere de creație inspirate din opera eminesciană, galerii digitale de creații artistico-plastice, concursuri de recitare, prezentare de biblioteci virtuale, turul Muzeului virtual Eminescu, vizionarea filmului documentar ,,Pe urmele lui Eminescu la Viena”, dezbateri pe marginea unor file de cronică ale Bisericii Uspenia, locașul unde pruncul Mihai Eminovici a primit Taina Sfântului Botez, prezentarea primei genealogii paterne a poetului Mihai Eminescu, al cărui bunic - Vasile Eminovici - a fost cântăreț bisericesc în satul Călinești Cuparencu - Suceava.

Programul Ora de „Sus inima!” presupune organizarea unei serii de webinarii celebrative simultane, vineri, 15 ianuarie 2021, începând cu ora 16:00, pentru a marca sărbătoarea națională, stabilită prin Legea Nr. 238/7 decembrie 2010, cu scopul de a promova cultura, arta și efortul academic și, ulterior, a unui webinar-sumativ, de la ora 18:00, organizat de IȘJ. „Puteți alege să celebrați împreună cu noi, organizând un webinar propriu și participând la cel organizat de IȘJ Suceava. Putem încerca să trăim împreună bucuria de a ne fi născut în acest neam?Oferiți-vă o astfel de bucurie!”, a completat inspectorul școlar pentru religie, prof. Daniela Ceredeev. Detalii și formular de înscriere: https://forms.gle/3FdTtpzNZaTkfYX17. 

Programul Ora de „Sus inima!” este organizat de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Suceava, în parteneriat cu sectorul Teologic-Educațional – Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava, Monitorul de Suceava, Televiziunea Intermedia Suceava și NEst-TV Channel.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 85 de școli din toată țara s-au înscris deja la programul Ora de „Sus inima!”.
 Vizualizări articol: 866 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 85 de școli din toată țara s-au înscris deja la programul Ora de „Sus inima!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei