Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 aug 2020 - Anul XXV, nr. 198 (7503)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

26-30 august

„Câmpulung Film Fest”, ediția a V-a, la Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 26-30 august, la Câmpulung Moldovenesc se va desfășura a V-a ediție a Festivalului internațional de film Câmpulung Film Fest (CFF). Anul acesta, după cum a spus directorul Câmpulung Film Fest, Bogdan Stamatin, cinefilii pot să vizioneze în cadrul festivalului filme românești de top. Ediția din acest an va fi una diferită, care se va desfășura în primul rând sub semnul siguranței, având în vedere perioada de alertă în care de aflăm, din cauza pandemiei de Covid-19.

De-a lungul celor cinci seri de proiecții, câmpulungenii și nu numai vor putea urmări filme noi și premiate precum: „Călătoria fantastică a Maronei” (animație, 2019, regizat de Anca Damian), „Acasă” (documentar, 2020, regizat de Radu Ciorniciuc), „La Gomera” (ficțiune, 2019, regizat de Corneliu Porumboiu), titluri clasice ale cinematografiei naționale: „Balanța” (ficțiune, 1992, regizat de Lucian Pintilie), dar și scurtmetraje mai puțin cunoscute, sosite de peste Prut, în urma unui parteneriat cu Ravac International Film Festival de la Chișinău.

În deschiderea festivalului, veți putea viziona și scurtmetrajul de animație „Moth”, realizat de câmpulungeanul Ciprian Costaș.

 

Actrița Alina Șerban, invitat special la CFF

Invitata specială a ediției din acest an este actrița Alina Șerban, care va ajunge pentru a doua oară la CFF, unde își va prezenta ultimul lungmetraj în care joacă rolul principal, Gipsy Queen (ficțiune, 2019, regizat de Hüseyin Tabak). Pentru acest rol, Alina Șerban a fost nominalizată la Premiul Filmului German pentru cea mai bună actriță. În completare, Alina Șerban va prezenta publicului și debutul ei regizoral: scurtmetrajul de ficțiune „Bilet de iertare”.

Scurtmetrajul „Bilet de iertare” este bazat pe o poveste reală din anii 1800, în vremea sclaviei romilor în Țările Române, și prezintă povestea unui sclav rom al cărui destin stă sub semnul iubirii a două mame – mama sclavă, cea care l-a născut, și cealaltă, mama boieroaică a cărei proprietate este și care îl iubește ca pe propriul ei fiu.

Câmpulung Film Fest se va desfășura în curtea Colegiului Silvic Câmpulung Moldovenesc, pe spațiul verde de lângă pagoda turistică și în parcarea de la piața centrală. Evenimentul este organizat de Asociația Hasmațuchi, în parteneriat cu Primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc. Partenerul oficial al celei de-a V-a ediții este Domarom.

 

Măsuri speciale

Accesul publicului la festival se va face numai cu monitorizarea temperaturii și va fi permis doar persoanelor care nu prezintă simptome asemănătoare gripei (tuse, dificultăți de respirație sau febră) și cu temperatura sub 37,3 °C.

​De asemenea, accesul publicului este permis doar cu mască (medicală sau non-medicală) care va fi purtată pe toată durata evenimentului. Aceasta trebuie să acopere gura și nasul. Fiecare participant își va dezinfecta mâinile la intrarea în zona de eveniment, cu dezinfectantul pus la dispoziție de organizator. Accesul la eveniment se face cu respectarea de către participanți a distanței minime de 1,5 m între persoane.

​Locurile sunt poziționate astfel încât distanța minimă obligatorie de 1,5 m să fie respectată, în afară de locurile alăturate pentru maximum două persoane care au achiziționat bilete tip combo. Nu este permisă schimbarea amplasării scaunelor/pufilor în nici un moment al proiecției. Repartizarea pe scaune/pufi se face în funcție de ordinea sosirii și, în funcție de tipul de bilet cumpărat (single-combo), conform indicațiilor organizatorilor. Biletele s-au vândut exclusiv online, pe site-ul www.campulungfilmfest.com/bilete​. Câmpulung Film Fest are loc în trei locații: Parcare Piață - 150 de locuri, Teren Infoturist Centru – 150 de locuri, Curtea Colegiul Silvic - 256 de locuri. Mai multe informații puteți obține accesând https://www.campulungfilmfest.com/.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Câmpulung Film Fest”, ediția a V-a, la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1149 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Câmpulung Film Fest”, ediția a V-a, la Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei