Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 290 (7291)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Întâlnire

Poeta Viorica Petrovici este invitată la „Seara de Poezie”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Casa de Poezie „Light of ink” & Cenaclul literar Zidul de Hârtie organizează vineri, 13 decembrie, de ora 18.30, la Casa B+B, Seara de Poezie 6.
Invitata Serii este poeta Viorica Petrovici, care va citi din volumul „Lebăda în zbor” (Ed. Cartea Românească Educațional, Iași, 2019) și va purta un dialog cu cei prezenți.

De asemenea, vor citi pentru prima dată la Seara de Poezie elevele Diana Roznovan și Grazia Bordignon.

Viorica Petrovici (n. 1950) este scriitoare, eseistă și publicistă, membră a Uniunii Scriitorilor din România, membră a Societății Scriitorilor Bucovineni. Este redactor al revistei Ţara Fagilor.

Volume publicate (selecție din creația impresionantă a autoarei): „Soarele alb”, Editura Augusta, Timişoara, 2001; „Roua deşertului”, Editura Augusta, Timişoara; „Oglinda fractală”, Editura AXA, Botoșani, 2006; „Caduceul lui Mercur”, Editura AXA, Botoșani; „Călătorul cu aripi indigo”, Editura AXA, Botoșani, 2010; „Cascada cu ambele capete în cer”, Editura TipoMoldova, Iași, 2012; „Fluturele și Evelina”, Editura Charmides, Bistrița, 2015; „Roata de circ”, Editura Ateneul scriitorilor, Bacău, 2016; „Lebăda în zbor”, Editura Cartea Românească Educațional, Iași, 2019. Creația autoarei este prezentă în mai multe antologii și a fost recompensată cu numeroase premii literare.

Diana Roznovan (n. 2001) este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național “Petru Rareș” din Suceava, membră a Casei de Poezie Light of ink. A publicat în revista Alecart, în antologia Casa de Poezie (Ed. Vinea 2018) și în suplimentul de poezie L.ink.

Grazia Bordignon (n. 2001) este elevă în clasa a XII-a, la Colegiul Național “Petru Rareș” din Suceava, membră a Casei de Poezie Light of ink. A publicat în antologia Casa de Poezie (Ed. Vinea 2018) și în suplimentul de poezie L.ink. A obținut câteva premii literare.
Moderatori: Gheorghe Cîrstian & Vlad Sibechi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poeta Viorica Petrovici este invitată la „Seara de Poezie”.
 Vizualizări articol: 1918 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Poeta Viorica Petrovici este invitată la „Seara de Poezie”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei