Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 254 (7255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Caritabil

Târgul de toamnă, ediţia a III-a, la Grădiniţa „Prichindel" Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grădiniţa cu Program Prelungit ,,Prichindel" din municipiul Suceava a organizat recent a III-a ediţie a Târgului de toamnă, un eveniment care are şi o latură caritabilă. De organizarea evenimentului s-au ocupat cadrele didactice Dunăreanu Dorina, Apetrei Tatiana, Creangă Alina, Ilie Carmen, Gheaţă Paraschiva, Ciubotaru Rodica, Axinia Vasilica, Costea Daniela, Olga Lenţa şi Alina Cozma, părinţi, educatoare.

Preşcolarii din grădiniţă au expus la târg dulciuri şi fructe proaspete, borcane cu tot felul de bunătăţi, pe care le-au vândut în scop umanitar. Grădiniţa s-a transformat într-o adevărată oază de frumuseţe şi bogăţie: expoziţii cu lucrări realizate de copii în cadrul acestei activităţi, dar şi delicioase fructe şi legume specifice anotimpului recoltei. Muzica pentru copii şi jocurile au animat curtea grădiniţei, toată echipa bucurându-se de vremea minunată de afară.

 

Latură caritabilă

Desfăşurată în spiritul educaţiei antreprenoriale, activitatea, după cum ne-au spus organizatorii, a avut ca obiective: sensibilizarea participanţilor pentru a preţui valorile morale, dezvoltarea simţului practic, sudarea relaţiilor de familie, dezvoltarea abilităţilor de socializare, asigurarea calităţii în educaţie prin desfăşurarea unor activităţi educative curriculare şi extracurriculare, în cadrul parteneriatului grădiniţă - familie - comunitate. „Acest lucru a fost evidenţiat de implicarea activă a părinţilor, a copiilor alături de cadrele didactice, în amenajarea standurilor. Târgul s-a dorit a fi o activitate de finalizare a proiectelor de toamnă, dar a avut şi un caracter profund umanitar: ajutorarea a doi copii din grădiniţă: Munteanu Balan Iosif şi Blagan Ioana”,a declarat prof. Dorina - Georgeta Dunăreanu, directorul Grădiniţei cu Program Prelungit ,,Prichindel„ Suceava.

 

Munca în echipă

Atmosfera a fost întreţinută la toate grupele de cântece specifice anotimpului, iar colectivul de cadre didactice (Chelaru Elena, Frunză Andreea, Ungureanu Ramona, Beligan Carmen, Pamparău Simona, Dutcovici Marinela, Cerlinca Runcan Dana, Murariu Getta, Creangă Nicoleta, Bordeianu Adina, Trandafir Aurora, Loghin Ecaterina,  Lehaci Andreia, Aioanei Denisse) şi copiii au realizat lucrări din materiale din natură, au pictat etichete pentru borcanele cu bunătăţi, au pus murături, au realizat frumoase tablouri de toamnă din frunze, aranjamente de toamnă, au făcut cele mai haioase figurine din fructe şi legume: şoricei, buburuze, omiduţe, dar şi trenuleţe, vaze cu flori etc. La final, toată lumea s-a declarat mulţumită.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgul de toamnă, ediţia a III-a, la Grădiniţa „Prichindel" Suceava.
 Vizualizări articol: 1980 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târgul de toamnă, ediţia a III-a, la Grădiniţa „Prichindel" Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei