Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 218 (7219)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

“Cum se face”

La sfârșitul săptămâni, fălticenenii sunt invitați la teatru

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Actorul şi regizorul Octavian Strunilă revine vineri, 20 septembrie, ora 19:00, pe scena Centrului Cultural “Grigore Vasiliu Birclic” (Casa de Cultură Fălticeni) cu spectacolul “Cum se face”.   Spectacolul – scris şi regizat de Octavian Strunilă - este o super-comedie, de bun gust, despre viaţa oamenilor de teatru, un spectacol care aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor şi reuşeşte să pună mari semne de întrebare despre cariera pe care ne-o alegem în viaţă. În distribuţie, pe lângă Octavian Strunilă, îi regăsim pe Andreea Mateiu, Anca Sigartău, Alexandru Conovaru şi Paul Ipate.

Prețul biletului este de 50 de lei și se poate cumpăra de pe site-ul iabilet.ro ( https://www.iabilet.ro/bilete-falticeni-cum-se-face-44573/?fbclid=IwAR2Q7Zl_jVFawosynw2FqE18uwRgrzAdvpAN5foXADwh3s4-0MlvQyyDqhw ) sau de la Centrul Cultural “Gr. V. Birlic” Fălticeni – tel. 0745.643.183. Pentru elevi preţul unui bilet este de 30 lei. Biletul se poate lua numai de la casa de bilete. 

„Prima dată am venit la Fălticeni în urmă cu doi ani, tot cu acest spectacol. Atât eu, cât şi colegii mei am apreciat calitatea publicului de aici şi interesul tinerilor pentru teatru! Sper ca şi de această dată să fie sala plină şi să transformăm seara de vineri într-una memorabilă, în care să lăsăm pentru câteva zeci de minute toate grijile la o parte şi pur şi simplu să ne bucurăm de o comedie cu mult bun gust! Aştept să ne revedem, fălticeneni!”, ne-a transmis Octavian Strunilă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La sfârșitul săptămâni, fălticenenii sunt invitați la teatru.
 Vizualizări articol: 1696 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La sfârșitul săptămâni, fălticenenii sunt invitați la teatru0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei