Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 166 (7167)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cultural

La Poiana Stampei, master class-ul “Muzica la altitudine”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aflat la a şaptea ediţie, master class-ul “Muzica la altitudine” doreşte să ofere unui număr de 20 de tineri muzicieni, elevi în ultimul an la colegii de artă sau studenţi la universităţile de muzică, posibilitatea de a studia în comuna suceveană Poiana Stampei, timp de 9 zile, în perioada 18-26 iulie, tehnici de instrument şi interpretare muzicală împreună cu doi muzicieni de talie internaţională, violonistul Ştefan Horvath şi violoncelistul Răzvan Suma.

Aşa cum am aflat de la Cristina Istrate, organizator, locaţia aleasă pentru desfăşurarea evenimentului va oferi cursanţilor o atmosferă potrivită pentru studiu şi relaxare. În cadrul aceluiaşi program, participanţii vor avea ocazia întâlnirii cu Ramona Pasca, specialist în programe de dezvoltare personală, ocazie cu care tinerii muzicieni vor fi încurajaţi să-şi identifice atât punctele forte, cât şi cele de îmbunătăţit, care pot influenţa performanţa artistică.

La finalul acestui program educativ, profesorii vor desemna cel mai bun cursant, acesta având ocazia de a concerta ca solist împreună cu orchestra Notes&Ties, pe scena Casei Universitarilor din Cluj-Napoca.

Concertele finale vor avea loc în Sala de concerte din Poiana Stampei în cadrul Festivalului „Flori de pe Dorna” şi la Sinagoga Bistriţa în cadrul Festivalului de Poezie şi Muzică de cameră.

„Master class-ul <Muzica la altitudine> doreşte să ofere tinerilor muzicieni ocazia întâlnirii în Bucovina, la Poiana Stampei, cu profesori de excepţie, care să contribuie la dezvoltarea artistică şi personală, şi care să creeze oportunităţi profesionale în viitor”, ne-a asigurat Cristina Istrate.

Manifestarea este organizată de Asociaţia Culturală „Muzica la altitudine” în parteneriat cu Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud, Primăria Comunei Poiana Stampei, Institutul Cultural Român şi Societatea de Concerte Bistriţa cu sprijinul mai multor sponsori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Poiana Stampei, master class-ul “Muzica la altitudine”.
 Vizualizări articol: 1763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
La Poiana Stampei, master class-ul “Muzica la altitudine”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei