Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 78 (7079)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Albumul „Sunet de paşi”, de Sebi Crăciun şi Armin Ivan, va fi lansat la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Micul poet” din Câmpulung Moldovenesc, cum a fost numit Sebastian Remus Crăciun (Sebi), acum în vârstă de 16 ani, elev al Colegiului Naţional „Dragoş Vodă” din Câmpulung Moldovenesc, şi prietenul şi colaboratorul lui Armin Ivan vor lansa sâmbătă, 13 aprilie, la ora 18:00, la Restaurantul Vivendi Suceava, albumul de muzică şi poezie „Sunet de paşi”.

Evenimentul este organizat de Intermedia TV, în parteneriat cu Asociaţia „Freamăt de Speranţă” şi Restaurantul Vivendi Suceava. Evenimentul-spectacol va fi susţinut de  Armin Ivan, Sebi Crăciun şi tenorul Sorin Ursan Delaclit. Biletul de intrare costă 30 de lei. Banii adunaţi din vânzarea biletelor se vor folosi pentru achitarea şedinţelor de terapie pentru copiii din Asociaţia „Freamăt de Speranţă” din Câmpulung Moldovenesc.

 

12 poezii semnate de Sebi, pe muzica lui Armin Ivan (chitară)

Albumul „Sunet de paşi” cuprinde 12 poezii semnate de Sebi şi recitate tot de el, pe muzica lui Armin Ivan (chitară). Proiectare copertă album: Laura Bocăneţ. Desen/design copertă: Cătălin Nechita Mîndrilă. Orchestraţie: Ionuţ Răzvan Mocanu (K-SUNA BEATS).

Puteţi asculta pe albumul „Sunet de paşi”: „Un timp al nimănui”, „Să fii o stea”, ”Tristeţe”, „Privesc cu îndrăzneală”, ”Bunici pierduţi”, ”Flori şi lacrimi”, ”Sunt îngeri pe pământ”, „Un înger decăzut”, ”Introducere la Hotelul bântuit”, ”Hotelul bântuit”, ”Freamăt de speranţă” (Imnul Asociaţiei ”Freamăt de speranţă” din Câmpulung Moldovenesc), ”Mulţumesc”.Sebi Crăciun, diagnosticat cu tetrapareză spastică, a lansat până în prezent cinci cărţi: “Teama de speranţă”, “To be or not Toby”, “Cu moartea pe moarte călcând”, “Numărătorul de paşi” şi, ultima, “Demers”. Fiecare carte vândută înseamnă un pas înainte în lupta sa cu boala nemiloasă care l-a ţintuit într-un scaun cu rotile în primii 10 ani de viaţă. Cei care doresc să achiziţioneze cărţile lui Sebi şi albumul „Sunet de paşi” pot să ia legătura cu Anca Crăciun (telefon 0727 426 272), dar sunt aşteptaţi cu mare drag şi la evenimentul de pe 13 aprilie, de la Vivendi Suceava. Mai multe informaţii despre activităţile asociaţiei, dar şi despre Sebi Crăciun, puteţi obţine şi de pe paginile de Facebook: Crăciun Sebi, Anca Crăciun, Asociaţia Umanitară Freamăt de Speranţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Albumul „Sunet de paşi”, de Sebi Crăciun şi Armin Ivan, va fi lansat la Suceava.
 Vizualizări articol: 1287 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albumul „Sunet de paşi”, de Sebi Crăciun şi Armin Ivan, va fi lansat la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei