Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 69 (7070)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cultural

Cultural Concursul naţional ,,Aşteptând Învierea Domnului”, ediţia a X-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava şi Shopping City Suceava organizează, în perioada 18 martie – 30 mai 2019, Concursul Naţional ,,Aşteptând Învierea Domnului”, ediţia a X-a, concurs cultural-artistic de creaţii plastice şi decorative. Concursul se desfăşoară pe patru secţiuni: Ouă încondeiate, Creaţii plastice, Ornamente de Paşti, Icoane pe sticlă/lemn. Ouă încondeiate - în tehnicile tradiţionale: încondeiate cu ceară, vopsite cu plante, participarea în concurs constă în prezentarea a minimum trei ouă încondeiate, în aranjamente adecvate, cu etichete mobile cu datele cerute; Creaţii plastice (desen, colaj, pictură), dedicate evenimentelor pascale, compoziţii plastice realizate în tehnica de lucru la alegere, pe suport format A4, în colţul din dreapta jos se va aplica o etichetă cu datele cerute; Ornamente de Paşte - ornamentele vor fi realizate în tehnica la alegere din diverse materiale (hârtie, plastic, aţă, sfoară etc.), cu etichete mobile conţinând datele cerute; Icoane pe sticlă/lemn - icoanele vor fi realizate cu tempera sau ulei, în colţul din dreapta jos se va aplica o etichetă cu datele cerute.

Pentru a primi regulamentul, fişa de înscriere şi acordul de parteneriat în format word sunteţi rugaţi să scrieţi pe adresele organizatorilor sau pe adresa concursului: astept_invierea_domn@yahoo.ro şi pe adresa: aioanei.razvan@yahoo.com. Pentru învăţământ primar: dana_tcaciuc@yahoo.com, elena_amorariti@yahoo.ro, hauca_elena@yahoo.com. Pentru gimnaziu: lauracazan20@yahoo.com, mihaibolohan@yahoo.com, cosmon74@yahoo.com. Pentru clasele IX-XII şi şcolile de arte şi meserii (SAM): corduneanumonica@yahoo.com, cristina.clim@yahoo.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cultural Concursul naţional ,,Aşteptând Învierea Domnului”, ediţia a X-a.
 Vizualizări articol: 1961 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cultural Concursul naţional ,,Aşteptând Învierea Domnului”, ediţia a X-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei