Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 45 (7046)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pe scena suceveană

„Folk de colecţie”, cu Vasile Şeicaru, Ducu Bertzi şi Victor Socaciu, la Casa de Cultură a Sindicatelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concertul primăverii, „Folk de colecţie”, cu Vasile Şeicaru, Ducu Bertzi şi Victor Socaciu, va avea loc luni, 4 martie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. Cele trei nume mari ale folkului, artişti consacraţi, vor susţine recitaluri live şi se vor bucura de aplauzele unui public cât mai numeros, oameni care au crescut cu muzica folk.

Vasile Şeicaru a debutat în formaţia Cristal, ca solist vocal, în 1970. Opt ani mai târziu, a devenit membru al Cenaclului „Flacăra”, iar din 1990 evoluează solo, efectuând numeroase turnee în ţară şi peste hotare. Ducu Bertzi a debutat în anul 1976, la Baia Mare, iar consacrarea în Cenaclul „Flacăra” a avut loc în toamna anului 1979, când a lansat cântecul „Când s-o-mpărţât norocul”. De-a lungul timpului, el a susţinut peste 4.500 de concerte, atât în ţară, cât şi în străinătate. Artistul Victor Socaciu a debutat în 1970, cu trupa rock Zodiac, iar în Cenaclul „Flacăra” a ajuns în anul 1974, cu piesa „Ţinta”. În anul 1982, a părăsit cenaclul pentru a-şi dezvolta propria carieră profesională. După aceea, artistul a efectuat mii de turnee în ţară şi străinătate, fiind recompensat cu prestigioase premii ale lumii muzicale. În plus, el a primit, în 2004, Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria B - „Muzică”, „pentru contribuţiile deosebite în activitatea artistică şi culturală din ţara noastră, pentru promovarea civilizaţiei şi istoriei româneşti”.

Biletele costă 60 de lei şi 50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel. 0230 523 718.

 

Gaşca Zurli și Direcția 5, la început de martie, la Suceava

La început de martie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc vineri, 1 martie, de la ora 19.00, spectacolul „Puterea Zâmbetului” cu Gaşca Zurli. Prețurile biletelor: 150, 80 sau 40 de lei și se pot achiziționa doar pe Bilete.ro. La secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava nu sunt puse bilete la vânzare pentru Gașca Zurli.

Sâmbătă, 2 martie, la ora 19.30, sucevenii sunt așteptați la concertul „În culori”, susținut de Direcția 5. Prețurile la bilete: 130, 90 sau 70 de lei și se pot achiziţiona de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor, dar şi de pe iabilet.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Folk de colecţie”, cu Vasile Şeicaru, Ducu Bertzi şi Victor Socaciu, la Casa de Cultură a Sindicatelor.
 Vizualizări articol: 1491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Folk de colecţie”, cu Vasile Şeicaru, Ducu Bertzi şi Victor Socaciu, la Casa de Cultură a Sindicatelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei