Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 200 (6910)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tabăra de la Ipotești

Vernisajul expoziției de fotografie „Căutându-l pe Eminescu", pe esplanada Cetății de Scaun a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe esplanada Cetății de Scaun a Sucevei va avea loc duminică, 9 septembrie, de la ora 11:00, vernisajul expoziției de fotografie „Căutându-l pe Eminescu", expoziție rezultată în urma Taberei de Fotografie de la Ipotești. Fotografiile expuse în aer liber vor putea fi admirate începând cu această dată. Cea de-a III-a ediție a taberei de artă fotografică, intitulată "Căutându-l pe Eminescu", a fost organizată de Memorialul Ipotești- Centrul Național de Studii Mihai Eminescu, Fundația Județeană Pentru Tineret Botoșani și Consiliul Județean Botoșani, în parteneriat cu Clubul Foto Focus Botoșani, Clubul Fotografilor Iași, Clubul Fotografilor Suceveni, Asociația Pasionaților de Fotografie Bacău. În această tabără au fost invitați specialiști de la firma Olympus, care au adus pentru testare un număr impresionant de aparate foto și obiective. Tot în cadrul taberei au fost și două zile de workshop ținute de Andrei Baciu și Mircea Bezergheanu, fotografi recunoscuți pe plan național și internațional. Andrei Baciu a susținut câteva discursuri inspiraționale (o viziune asupra fotografiei și puterea metaforică a fotografiei), iar Mircea Bezergheanu a prezentat posibilitățile tehnice inovatoare ale camerelor foto Olympus și fotografia de portret printr-un workshop practic, comunicând mult cu participații la workshop și fiind deschis pe tot parcursul taberei la întrebări. 16 dintre participanți au fost selectați în ilustrarea taberei de fotografie. În urma selecției organizatorilor, după temele cerute de aceștia, a rezultat o expoziție de fotografie care va fi vernisată în fiecare dintre orașele care au cluburi foto participante: Bacău, Botoșani, Iași și Suceava. Din Suceava, toți cei 4 participanți, membri ai Clubului Fotografilor Suceveni (Camelia Iordache, Lăcrămioara Georgeta Samson, Mihaela Oprișan și Nicoleta Manuela Andrian) contribuie cu fotografii care vor ajunge atât în albumul final, cât și în expoziția de la Suceava, care a fost realizată cu sprijinul Centrului Cultural Bucovina, Muzeului Bucovinei și Consiliului Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vernisajul expoziției de fotografie „Căutându-l pe Eminescu", pe esplanada Cetății de Scaun a Sucevei.
 Vizualizări articol: 1231 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vernisajul expoziției de fotografie „Căutându-l pe Eminescu", pe esplanada Cetății de Scaun a Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei