Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 164 (6874)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Meritoriu

Fălticeneanul David Arcip a câştigat turneul internaţional de tenis “Albena Open 2018”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 20 – 22 iulie 2018, fălticeneanul David Arcip a participat în Bulgaria la turneul de tenis de câmp pentru copii “Albena Open 2018”. Aflat la prima participare internaţională din circuitul Tenis 10, David a obţinut şi primul titlu de campion internaţional, la Nivelul Portocaliu, jucătorul legitimat la ACS “Nada Florilor” Fălticeni învingându-l într-o finală spectaculoasă pe Peter Vasiliev din Belarus cu scorul de 10-3.

La turneul internaţional din Bulgaria „Albena Open 2018” au fost prezenţi copii cu un înalt nivel de pregătire din Bulgaria, Ucraina, Belarus, România. Chiar dacă vremea nu a fost favorabilă, unele meciuri fiind amânate pentru a doua zi, micii sportivi s-au întrecut spectaculos. Reprezentantul clubului ACS “Nada Florilor” Fălticeni şi-a demonstrat încă din primul meci disputat în staţiunea bulgară calităţile tehnice, reuşind să se impună în fiecare partidă iar în final a cucerit primul titlu internaţional, învingând în finală pe sportivul din Belarus într-un meci aplaudat de publicul prezent. Pentru prestaţia sa în acest turneu, David Arcip a fost felicitat de Iliya Atanasov,  reprezentantul organizatorului competiţiei, Clubul Dreisam Tennis Academy, fiind invitat să participe şi la viitoarele turnee.

“Dorim să mulţumim domnului Ferry Lechner, coordonator Tenis 10 şi Tenis Teens în cadrul Federaţiei Române de Tenis, pentru implicare şi sprijinul acordat de FRT clubului ACS <Nada Florilor> Fălticeni, sponsorilor competiţiilor locale, dar şi ai deplasărilor la competiţiile naţionale, Raitar, Romfour, SC Botuşanu, Primăriei municipiului Fălticeni pentru atenţia acordată, surprizele făcute şi recompensarea micilor tenismeni de Zilele Municipiului cu diplomele de excelenţă. Cel mai important factor în progresul copiilor noştri de la o etapă la alta de pregătire, în reuşitele de la fiecare turneu la care au participat, este munca depusă de antrenorul Marcel Dascălu, care a devenit un al treilea părinte pentru copiii noştri pentru că participă la dezvoltarea lor pe plan sportiv, educaţional, social şi personal”, ne-a spus Ramona Arcip, mama campionului David Arcip.

 

Reuşita din Bulgaria previzibilă după rezultatele obţinute pe plan intern

Reuşita din Bulgaria pentru clubul fălticenean vine după un “periplu” de cinci săptămâni prin ţară la competiţiile naţionale organizate sub egida Tenis 10 FRT şi Tenis 10 MPG. În toate aceste competiţii micii tenismeni de la Clubul “Nada Florilor” Fălticeni au obţinut rezultate excelente, urcând pe podiumul de premiere al fiecărui turneu, şi au impresionat spectatorii prin devotamentul lor. În Turneul Tenis 10 MPG de la Cluj, locul 1, Nivelul Portocaliu, a fost obţinut de David Arcip, la Turneul de la Braşov, Tenis 10FRT, locul I la Nivelul Roşu a revenit lui Matei Ursache, locul I la Nivelul Portocaliu lui David Arcip, la Turneul MPG de la Mamaia, locul I la Nivelul Roşu a ajuns la Matei Ursache, locul I Nivelul Portocaliu la David Arcip, locul 3 la aceeaşi categorie la Iustin Andrei. Au urmat  Turneul Tenis 10 FRT de la Piatra Neamţ, unde locul I, Nivelul Portocaliu, a revenit lui  Răzvan Grigore, locul I la Nivelul Roşu lui Cristian Aciubotăriţei, iar la ultimul Turneu Tenis 10 FRT, cel de la Fălticeni de săptămâna trecută, locul I la Nivel Roşu  a fost ocupat de Cristian Aciubotăriţei, locul 2, de Matei Ursache, locul 3, de Luca Vasiliu. La Nivelul Portocaliu, locul I, David Arcip, locul 2 Iustin Andrei, locul 3 Matei Strugariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fălticeneanul David Arcip a câştigat turneul internaţional de tenis “Albena Open 2018”.
 Vizualizări articol: 1907 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fălticeneanul David Arcip a câştigat turneul internaţional de tenis “Albena Open 2018”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei