Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 19 (6729)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cultural

Lansare de carte: ,,Priviţi spre mine! O apologie absurdă a subiectivităţii", de Marius Costel Eși

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Finalul de săptămână aduce la Suceava lansarea cărții ,,Priviţi spre mine! O apologie absurdă a subiectivităţii" a profesorului Marius Costel Eși, o carte despre iubire, despre educaţie, despre filosofie și  psihologie, despre suflet.

Evenimentul este programat sâmbătă, 27 ianuarie, ora 10.00, în Pub Olt Times, de pe strada Mihai Viteazu.

Licenţiat în filosofie şi în economie, cu două doctorate, tot în filosofie şi în economie, cu multiple lucrări (inter)naţionale publicate în domeniul educaţiei, filosofiei şi economiei, Marius Costel Eşi demonstrează şi validează ideea de iubire şi de educaţie prin cartea ,,Priviţi spre mine! O apologie absurdă a subiectivităţii".

Îndrăznim să afirmăm că Suceava, spaţiul bucovinean, ar trebui să profite din plin de faptul că aici s-a născut şi trăieşte cu noi şi alături de noi un astfel de om, un dascăl de excepţie, un scriitor în adevăratul sens al cuvântului.

„Un om deosebit, un excelent dascăl, un specialist în ceea ce face şi în ceea ce scrie”, spun despre el apropiații săi, completând: "Cartea pe care acesta a scris-o trebuie citită în spirit şi prin spirit, pentru că face trimitere la realitate, la trăirile, la emoţiile şi sentimentele pe care aproape orice fiinţă le simte pe tot parcursul vieţii. O astfel de carte vine să aducă în atenţie faptul că noi, oamenii, am uitat de cele mai multe ori să privim spre noi, înainte de a privi spre ceilalţi. O astfel de carte reprezintă însăşi garanţia faptului că <Decadenţa sincerităţii>  (o altă carte de succes scrisă de acelaşi autor, Marius Costel Eşi, apărută cu ceva ani în urmă, la Suceava) şi-a găsit continuarea prin această nouă apariţie <Priviţi spre mine! O apologie absurdă a subiectivităţii>".

De altfel, aşa cum însuşi autorul declară, cele două cărţi se îmbină reciproc prin idei şi gând. Poate nu întâmplător ,,Priviţi spre mine! O apologie absurdă a subiectivităţii" este continuarea ,,Decadenţei sincerităţii" şi, poate tot nu întâmplător, apariţia celor două cărţi se realizează în spaţiul suceavean.

Odată cu lansarea cărţii ,,Priviţi spre mine! O apologie absurdă a subictivităţii", cei interesați vor putea achiziţiona şi cartea ,,Decadenţa sincerităţii" apărută într-o nouă ediţie.

Cu alte cuvinte, putem vorbi despre o dublă lansare de carte şi despre un dublu succes. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lansare de carte: ,,Priviţi spre mine! O apologie absurdă a subiectivităţii", de Marius Costel Eși.
 Vizualizări articol: 1647 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Lansare de carte: ,,Priviţi spre mine! O apologie absurdă a subiectivităţii", de Marius Costel Eși5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei