Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 sep 2017 - Anul XXII, nr. 217 (6633)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Intrarea este liberă

Regal de muzică populară la Gala de premiere „10 pentru folclor", pe scena suceveană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii iubitori de folclor sunt aşteptaţi joi, 28 septembrie, de la ora 17:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, unde va avea loc un regal de muzică populară în cadrul Galei de premiere „10 pentru folclor". Iniţiatoarea proiectului "10 pentru folclor", Mihaela Bârsan, a spus că la eveniment va fi prezent şi inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, prof. Gheorghe Lazăr, care va anunţa care sunt rezultatele celei de-a II-a ediţii a proiectului „10 pentru folclor". „Întreaga echipă este impresionată de amploarea pe care a luat-o acest proiect. Rezultatele oficiale le veţi afla joi, în cadrul Galei de premiere <10 pentru folclor>”, a completat Mihaela Bârsan, adăugând că proiectul se adresează în mod special elevilor, de aceea a avut în vedere cei trei factori decisivi din viaţa fiecărui copil: familia, şcoala şi biserica.

Anul trecut, la prima Gală de premiere „10 pentru folclor", care s-a desfăşurat în luna septembrie, la Muzeul Satului Bucovinean, Mihaela Bârsan declara: „Sunt foarte fericită că avem încă de la prima ediţie rezultate atât de bune: 40 de şcoli cu 120 de ore opţionale de folclor pe săptămână în judeţul nostru. Este, dacă vreţi, răsplata cea mai frumoasă pe care o primesc anul acesta, când se fac 8 ani de când am preluat emisiunea folclorică <Izvoare>. Am sentimentul că mi-am făcut datoria faţă de publicul iubitor de folclor, răsplătindu-i astfel fidelitatea şi dragostea pe care mi le-au arătat în tot acest timp”. Rezultatele din acest an sunt peste aşteptările organizatorilor.

 

Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu" Suceava şi Ovidiu Homorodean

Intrarea la evenimentul de joi este liberă, iar invitaţi speciali în spectacol sunt Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu" Suceava şi Ovidiu Homorodean. Proiectul "10 pentru folclor", ediţia a II-a, este organizat de Televiziunea Intermedia, Alianţa Sindicatelor din Învăţământ Suceava, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava, Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, Primăria municipiului Suceava, Uniunea Polonezilor din România, cărora li se alătură Primăria Ciocăneşti, Primăria Bogdăneşti, Primăria Fântânele, Primăria Cacica, Primăria Todireşti, Primăria Zamostea, Primăria Udeşti, Primăria Şcheia, Primăria Cornu Luncii, Asociaţia „Plai străbun”. Proiectul este realizat cu sprijinul Primăriei municipiului Suceava şi al Consiliului Local al municipiului Suceava. La eveniment vor participa cei „10 pentru folclor” din acest an: Grigore Gherman, Andra Matei, Constantin Irimia, Loredana Ceică, Leonard Zamă, Mihaela Bârsan, Costinel Leonte, Giani Leonte, Angelica Flutur, Iulian Florea, la care se adaugă Constantin Mândrişteanu şi Alexandru Brădăţan, care s-au numărat printre cei „10 pentru folclor" ediţia I, dar sprijină în continuare iniţiativa proiectului şi sunt alături de organizatori. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Regal de muzică populară la Gala de premiere „10 pentru folclor", pe scena suceveană.
 Vizualizări articol: 1504 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Regal de muzică populară la Gala de premiere „10 pentru folclor", pe scena suceveană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei