Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 mai 2017 - Anul XXII, nr. 106 (6522)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

51 de ani de la absolvire

Absolvenţii Facultăţii de Mecanică din Iaşi - promoţia 1966 - se întâlnesc la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Absolvenţii Facultăţii de Mecanică din cadrul Universităţii „Gh. Asachi” din Iaşi - promoţia 1966 - se întâlnesc, săptămâna viitoare, la Suceava.

 

Din cei 151 de absolvenţi, la întâlnirea de la Suceava vor veni 50 de participanţi

Aşa cum ne-a spus unul dintre absolvenţii promoţiei, concitadinul nostru ing. Nicolai Oprea (autorul monografiilor cartofile „Suceava - cronică ilustrată” şi „Bucovina - cronică ilustrată”), aceasta este cea de-a XI-a întâlnire în mai bine de jumătate de veac de când au obţinut diploma de inginer, ca absolvenţi ai grupelor 254, 255, 256 - Tehnologia construcţiilor de maşini, 257, 258 - Maşini unelte, 259 - Maşini termice şi motoare Diesel şi 261 - Maşini agricole.

La fiecare aniversare a promoţiei se stabileşte localitatea în care va avea loc următoarea întâlnire, iar pentru acest an s-a convenit ca evenimentul să aibă loc la Suceava. Din cei 151 de absolvenţi, la întâlnirea de la Suceava vor veni 50 de participanţi.

 

Lansare de carte, cină colegială, excursie, moment comemorativ

Programul tipărit în broşură (care are coperta I ilustrată cu duplexul Aula universităţii ieşene & Cetatea de Scaun Suceava, iar coperta II prezintă panoul cu fotografiile profesorilor şi absolvenţilor promoţiei) cuprinde pentru ziua de joi, 18 mai a.c., începând cu ora 17.00, sosirea şi primirea participanţilor la Hotelul Bucovina, rostirea cuvântului de bun venit, lansarea „Dicţionarului numelor de familie ucrainene, cu precădere, din Bucovina sudică”, de Adrian Şeiciuc, şi o cină colegială la restaurantul hotelului.

Vineri, 19 mai, participanţii vor efectua o excursie pe traseul Suceava - Vama - Câmpulung Moldovenesc - Pojorâta - Rarău (cu vizitarea unor obiective ca Muzeul Oului din Vama, Muzeul Lemnului din Câmpulung Moldovenesc...), iar sâmbătă, 20 mai, după o „mică plimbare” pe străzile Sucevei, vor participa la un moment comemorativ dedicat colegilor care au plecat pe drumul veşniciei (oficiat la Biserica „Învierea Domnului”) şi se vor despărţi cu gândul la următoarea întâlnire.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Absolvenţii Facultăţii de Mecanică din Iaşi - promoţia 1966 - se întâlnesc la Suceava.
 Vizualizări articol: 1564 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Absolvenţii Facultăţii de Mecanică din Iaşi - promoţia 1966 - se întâlnesc la Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei