Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 apr 2017 - Anul XXII, nr. 78 (6494)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Turneu

Spectacol de teatru gratuit, oferit de Cuibul Artiştilor, la USV

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cuibul Artiştilor, prima companie de teatru independent care îşi propune să educe publicul tânăr în a merge mai des la teatru, ajunge la Suceava săptămâna viitoare, în cadrul turneului caritabil “heART – cu inimă la teatru”.

Spectacolul are loc pe 7 aprilie, la Auditoriumul „Joseph Schmidt”, de la ora 19:00. 

„O zi de vară” este oferit iubitorilor de teatru din Craiova, Timişoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Braşov, Suceava, Iaşi, Galaţi, Ploieşti şi Bucureşti, care vor putea susţine nou-născuţii de la maternitatea din Câmpina prin simpla lor prezenţă la spectacol. Intrarea este liberă, iar cauza poate fi susţinută pe bază de donaţie individuală. 

Prin donaţiile strânse Cuibul Artiştilor îşi propune să echipeze maternitatea din Câmpina cu aparatură de specialitate. Prin activitatea lor, actorii îşi doresc să ofere publicului tânăr o experienţă unică şi irepetabilă într-o atmosferă prietenoasă şi relaxantă.

„#cuinimalateatru” este îndemnul pe care Cuibul Artiştilor îl transmite iubitorilor de teatru din Suceava, pe care îi invită vineri, 7 aprilie, la spectacolul “O zi de vară”, la Universitatea "Ştefan cel Mare".

„De doi ani, Cuibul Artiştilor oferă o interacţiune naturală, spontană cu publicul şi la final un moment de reflectare caldă, care se păstrează în timp şi te face să revii. Prin fiecare spectacol ne dorim să transmitem celor din sală o experienţă unică şi irepetabilă, care să le trezească iubirea pentru teatru. Scopul turneului este să aducă emoţia din Cuib în 10 oraşe din România, emoţie pe care să reuşim să o transpunem în sprijin pentru copiii nou-născuţi de la maternitatea din Câmpina”, a menţionat Victor Ţăpeanu, actor şi fondator al Cuibului Artiştilor.

Pentru rezervări accesaţi: www.rezervări.cuibulartistilor.ro, Facebook event: https://www.facebook.com/events/1818999795091166/. 

Înfiinţat în anul 2015, Cuibul Artiştilor şi-a început activitatea cu proiectul 300 de zile de teatru gratuit, cu spectacole oferite în sistem occidental, fiind astfel cel mai mare proiect cultural la nivel naţional, cu 32.265 de spectatori.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol de teatru gratuit, oferit de Cuibul Artiştilor, la USV.
 Vizualizări articol: 1343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectacol de teatru gratuit, oferit de Cuibul Artiştilor, la USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei