Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 feb 2017 - Anul XXII, nr. 27 (6443)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Înscrieri preselecţie

Concursul Naţional de Interpretare Vocală „Kharisma”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tinerii solişti de muzică uşoară de la palatele şi cluburile copiilor, grădiniţe, şcoli gimnaziale, licee, şcoli private şi asociaţii culturale din ţară se pot înscrie la preselecţie pentru participarea la Concursul Naţional de Interpretare Vocală „Kharisma” până la data de 31 martie a.c.

Concursul naţional, organizat de Asociaţia Culturală „Kharisma” Oradea în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor, Palatul Copiilor şi Elevilor Oradea, Primăria municipiului Oradea, Consiliul Judeţean Bihor şi Filarmonica de Stat Oradea, se desfăşoară pe două secţiuni: interpretare vocală solo şi interpretare vocală grupuri mici (duet, trio).

Pentru înscrierea la preselecţie (pe grupe de vârstă) concurenţii vor trimite până la data de 31 martie a.c., la adresa de e-mail danamaria_oprescu@yahoo.com, următoarele: piesă pozitiv (se acceptă şi link YouTube), fişa de înscriere completată, copia certificatului de naştere.

Afişarea rezultatelor se va face pe pagina de Facebook (Concurs Naţional de Interpretare Vocală Kharisma) şi va fi comunicată prin e-mail fiecărui concurent.

Confirmarea participării se va face până la data de 9 aprilie a.c., urmând a fi trimise următoarele materiale pentru concurs: negativul piesei (poate fi şi alta decât cea trimisă pentru preselecţie), copia chitanţei de plată a taxei de participare (150 de lei interpretare solo; 70 de lei/membru interpretare grupuri mici) în contul RO19BACX0000001119363000, UNICREDIT BANK ORADEA, cu menţiunea TAXĂ CONCURS, şi numele concurentului.

Concurenţii vor trimite pe aceeaşi adresă de e-mail acordul compozitorului piesei sau declaraţie de asumare a responsabilităţii (părinte, profesor) pentru utilizarea piesei în concurs.

Pentru fiecare secţiune juriul format din specialişti în domeniu (profesori de canto, artişti consacraţi, actori, coregrafi) va evalua evoluţia concurenţilor realizând clasamentul fiecărei categorii.

Se vor acorda premiile I, II, III, Menţiune, premii speciale pentru fiecare categorie de vârstă. De asemenea, se va acorda un trofeu/categorie, precum şi Trofeul Kharisma concurentului cu cel mai mare punctaj.

Concursul se va desfăşura pe data de 29 aprilie a.c., sub formă de spectacol la Filarmonica de Stat Oradea.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a aduce, dacă va fi cazul, modificări în regulament, cu privire la ordinea intrării în concurs, numărul de concurenţi, cu precizarea ca aceste modificări vor fi afişate în timp util pe pagina de Facebook a concursului.

Pentru relaţii suplimentare, persoană de contact: Dana Oprescu, preşedinte asociaţie, tel. 0744.905.100, e-mail danamaria_oprescu@yahoo.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul Naţional de Interpretare Vocală „Kharisma”.
 Vizualizări articol: 1158 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul Naţional de Interpretare Vocală „Kharisma”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gutui cu caimac (desertul sultanei) Cei ce au îndrăgit serialele istorice turceşti au remarcat, probabil, că frumoasele vremii şi mai ales sultanele aveau ca desert preferat un preparat cu aspect apetisant, de culoare roşie, cu moţ de frişcă. Este vorba despre gutuile glasate... Citeşte