Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 iun 2016 - Anul XXI, nr. 131 (6244)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   18 imagini |   ø fişiere video

Vernisaj

Prima expoziţie a tinerilor care frecventează cursurile de arte vizuale de la Casa de Cultură a Studenţilor Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Galeria de artă a Universităţii „Ştefan cel Mare” (Corp A, etaj I) a avut loc miercuri vernisajul primei expoziţii a tinerilor care frecventează cursurile de arte vizuale de la Casa de Cultură a Studenţilor Suceava, cursuri susţinute de artista plastică prof. Raluca Schipor.

 

Expoziţia etalează 50 de lucrări semnate de 11 tineri, studenţi şi elevi

Expoziţia, care etalează 50 de lucrări semnate de 11 din cei circa 30 de tineri care s-au înscris şi participă la aceste cursuri, aduce în faţa publicului, în premieră, lucrările de grafică şi pictură ale unor studenţi suceveni, cărora li s-au alăturat şi câţiva elevi de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, pe care prof. Raluca Schipor îi apreciază pentru maturitatea artistică şi pentru spiritul analitic de care dau dovadă.

La evenimentul care a avut loc în prezenţa prof. Valentin Ianoş, directorul Casei de Cultură a Studenţilor Suceava, prof. Raluca Schipor (care a spus că a început cursurile cu discipolii ei cu un an în urmă) l-a nominalizat şi l-a apreciat pe fiecare cursant în parte pentru calităţile artistice de care a dat dovadă.

 

Tinerii expozanţi au trăit alături de profesoara lor momentul emoţionant al vernisajului

Tinerii expozanţi, studenţii Florin Mihai Danci, Ionela Deriş, Maria Rudacov, Anastasia Secrier, Adriana Stamatin, Nadejda Ţaran, Ioana Ursaciuc şi elevii Teofana Bilauca, Daria Clem, Andreea Nistor şi Guilherme Araujo Regado (elev în ciclul gimnazial la colegiul de artă sucevean, care, cu o lună în urmă, a avut o expoziţie personală la Palatul Administrativ Suceava), au trăit alături de profesoara lor momentul emoţionant al vernisajului, la care au participat colegii, prietenii, profesorii dar şi părinţii unora dintre ei.

Şi dacă prof. Raluca Schipor a mărturisit că are „şansa de a lucra cu o echipă minunată de tineri, care simt nevoia de a-şi lărgi spectrul vizual”, Nadia (Nadejda Ţăran), care s-a prezentat în expoziţie cu câteva lucrări remarcabile, i-a îndemnat pe toţi cei care au avut o pasiune şi au lăsat-o deoparte din diverse motive să revină la ea.

 

Moment muzical susţinut de elevii Ştefan Lupu şi Cristian Dohanici şi de interpretul Walter Ghicolescu

Vernisajul, care s-a circumscris programului Zilelor şi Nopţilor Studenţeşti care se desfăşoară în intervalul 16-31 mai a.c., a avut parte şi de un moment muzical susţinut de elevii Ştefan Lupu şi Cristian Dohanici, de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava (clasa de chitară clasică a prof. Ilie Zugrav) şi de cantautorul şi interpretul de muzică folk Walter Ghicolescu, „profesor de matematică în timpul liber”, aşa cum s-a prezentat el.

O expoziţie cu lucrări diverse (portrete, peisaje, naturi statice, alegorii) şi atractive, ale unor tineri care promit, tineri sensibili şi încrezători în forţele lor, pe care-i vom mai reîntâlni, cu siguranţă, pe simeze.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prima expoziţie a tinerilor care frecventează cursurile de arte vizuale de la Casa de Cultură a Studenţilor Suceava.
 Vizualizări articol: 2166 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Prima expoziţie a tinerilor care frecventează cursurile de arte vizuale de la Casa de Cultură a Studenţilor Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei