Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 apr 2016 - Anul XXI, nr. 83 (6196)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ediţia a VIII-a

Festivalul-concurs naţional de artă plastică „Hristos a Înviat!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii din şcolile gimnaziale şi cei care frecventează secţiile de profil din cadrul Şcolilor Populare de Artă din România pot trimite, până pe data de 18 aprilie a.c., lucrările pentru participare la ediţia din acest an a Festivalului-concurs naţional de artă plastică „Hristos a Înviat!”, organizat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale (CJCPCT) şi Centrul Cultural „Ion Vinea” Giurgiu.

Festivalul-concurs urmăreşte crearea echilibrului vizual prin îmbinarea armonioasă a formelor şi culorilor, stimularea interesului pentru creaţia plastică în rândul copiilor şi tinerilor, atragerea elevilor în activităţi de tip concurs şi dezvoltarea spiritului creativ şi competitiv.

Lucrările, care vor fi trimise până la data menţionată (18 aprilie, data poştei) pe adresa CJCPCT - str. Mircea cel Bătrân, nr. 40, Giurgiu), vizează disciplinele de concurs pictură (sticlă, hârtie, lemn), grafică şi colaj şi vor avea tematică pascală.

Realizate în format A3 sau A4, lucrările vor avea menţionate următoarele date scrise cu majuscule: numele, prenumele şi vârsta participantului, îndrumătorul, şcoala şi localitatea.

Fiecare instituţie poate participa cu maximum şase lucrări/disciplina de concurs.

Criteriile de evaluare au în vedere în primul rând respectarea temei şi a condiţiilor de participare.

Juriul, format din profesori de specialitate, va desemna câştigătorii pentru fiecare disciplină de concurs pe următoarele categorii de vârstă: Şcoli gimnaziale - Categoria I (7-10 ani), Categoria a II-a (11-14 ani); Şcoli Populare de Artă - Categoria I (preşcolari), Categoria a II-a (7-10 ani), Categoria a III-a (11-14 ani), Categoria a IV-a (15-18 ani).

Lucrările vor fi expuse în perioada 25 aprilie - 6 mai a.c. în foaierul Centrului Cultural „Ion Vinea” Giurgiu. Se vor acorda diplome şi premii. Acordarea diplomelor  şi festivitatea de premiere vor avea loc pe data de 6 mai a.c., la ora 12.00, în foaierul Centrului Cultural „Ion Vinea” Giurgiu.

Lucrările premiate nu se returnează. Relaţii suplimentare se pot obţine pe e-mail traditiigiurgiu@yahoo.comsau la tel./fax 0246.215.240.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul-concurs naţional de artă plastică „Hristos a Înviat!”.
 Vizualizări articol: 1290 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul-concurs naţional de artă plastică „Hristos a Înviat!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei