Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 feb 2016 - Anul XXI, nr. 43 (6156)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ediţia a XXIV-a

Concursul Naţional „Ion Creangă” - Creaţie literară - Poveşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autorii români de pretutindeni care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor (inclusiv din Republica Moldova și Ucraina) se pot înscrie, trimiţând lucrările până pe data de 31 martie a.c., pentru participarea la cea de-a XXIV-a ediţie a Concursului Naţional „Ion Creangă” - Creaţie literară - Poveşti.

La concursul organizat de Muzeul Național al Literaturii Române Iaşi, care se va desfășura în perioada 16 -17 aprilie, la Muzeul „Ion Creangă” (Bojdeuca din Țicău),manuscrisele (maximum 15 pagini), dactilografiate la 2 rânduri, în 5 exemplare, vor fi însoţite de un motto.

Numele autorului, vârsta, adresa, numărul de telefon, e-mail-ul se vor afla într-un plic sigilat, pe care va fi scris acelaşi motto şi menţiunea „Poveşti scrise de copii”sau „Poveşti scrise de adulţi”.

Concurenţii vor expedia lucrările în plic timbrat (imprimate), până la data de 31 martie a.c. (data poştei) pe adresa: Muzeul „Ion Creangă” (Bojdeuca), str. Simion Bărnuţiu, nr. 4, Iaşi, cod 700118, tel. 0747/499488. În plic va trebui inserat formatul electronic al lucrărilor.

Juriul va acorda câștigătorilor următoarele premii pe data de 17 aprilie: Premiul Muzeului Național al Literaturii Române Iași, Premiul „Ion Creangă” al Uniunii Scriitorilor din România - Filiala Iaşi, Premiul Editurii Muzeelor Literare, Premiul revistei „Dacia literară”, Premiul revistei „Convorbiri literare”, Premiul Bojdeucii „Ion Creangă”, Premiul Studioului de Radio Iaşi, Premiul Teatrului „Luceafărul” Iaşi, precum şi menţiuni la Secţiunea copii.

Poveştile premiate la această ediţie vor fi publicate în volumul „Poveştile de la Bojdeucă”,care va fi lansat în luna aprilie 2017. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul Naţional „Ion Creangă” - Creaţie literară - Poveşti.
 Vizualizări articol: 1337 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concursul Naţional „Ion Creangă” - Creaţie literară - Poveşti5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Iaurt grecesc de casă Cremos, acrișor doar cât trebuie, consistent și ușor deopotrivă, iaurtul grecesc este în prezent printre cele mai iubite produse lactate în întreaga lume.Avem nevoie de:1,5 litri lapte ( amestec de vacă și de capră în... Citeşte