Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 feb 2016 - Anul XXI, nr. 41 (6154)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Până pe 15 martie

Preselecţie pentru participarea la Bienala Naţională de Artă Contemporană „Nicolae Tonitza”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Până pe data de 15 martie a.c. are loc preselecţia pentru participarea la Bienala Naţională de Artă Contemporană „Nicolae Tonitza”, manifestare adresată numai membrilor Uniunii Artiştilor Plastici din România.

 

Se admit lucrări de pictură şi grafică realizate în ultimii doi ani

Se admit lucrări de pictură şi grafică realizate în ultimii doi ani, iar fiecare artist poate participa doar cu o singură lucrare cu dimensiunea minimă 50 x 50 cm şi maximă 100 x 100 cm.

Cei care doresc să participe vor trimite pe adresa bienalabarlad@gmail.comimaginea lucrării în format jpg 300 dpi, inclusiv următoarele date tehnice: numele şi prenumele autorului, titlul lucrării, tehnica abordată, dimensiunea şi anul execuţiei.

Comisia de jurizare va fi format din artişti plastici, critici etc.

Artiştii selectaţi pentru etapa finală vor fi anunţati prin e-mail pe data de 18 martie a.c. pentru predarea lucrărilor în original, care se va face până pe data de 31 martie, pe adresa Muzeul „Vasile Pârvan”, str. Vasile Pârvan, nr. 1, Bârlad, judeţul Vaslui.

 

Va fi editat un catalog şi fiecare participant va primi câte un exemplar

Artiştii care doresc să-şi trimită lucrările prin firme de curierat rapid trebuie să le ambaleze corespunzător pentru a nu fi deteriorate la transport şi pentru a putea fi reambalate şi returnate după expoziţie.

Lucrările trebuie să fie înrămate, cu sistem de prindere şi să conţină datele de identificare ale autorului (numele şi prenumele, titlul lucrării, tehnica abordată, dimensiunea şi anul execuţiei.

Comisia de jurizare îşi păstrează dreptul de a respinge lucrările care nu au calitate artistică sau sunt neglijent prezentate.

Taxa de participare este de 50 de lei, sumă care va fi depusă în contul RO44TREZ65721G330800XXXX. Va fi editat un catalog şi fiecare participant va primi câte un exemplar.

 

Se vor acorda premii şi diplome, iar lucrările vor intra în patrimoniul Muzeului „Vasile Pârvan”

Lucrările vor fi expuse în cadrul Bienalei, iar organizatorii au dreptul de a folosi imaginile lucrărilor fără plata către autor, cu scopul promovării expoziţiei, în materialele publicitare realizate în scop de informare.

Se vor acorda premii şi diplome, iar lucrările vor intra în patrimoniul Muzeului „Vasile Pârvan” din Bârlad.

Premianţii vor fi invitaţi de organizatori pentru acordarea distincţiilor la vernisajul evenimentului, care va fi dublat de un concert susţinut de pianistul Răzvan Dragnea.

Bienala Naţională de Artă Contemporană „Nicolae Tonitza” este organizată de Consiliul Judeţean Vaslui, Primăria municipiului Bârlad şi Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad, având ca parteneri Uniunea Artiştilor Plastici din România şi Asociaţia Culturală „Nomen est Omen” din Bucureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preselecţie pentru participarea la Bienala Naţională de Artă Contemporană „Nicolae Tonitza”.
 Vizualizări articol: 1375 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preselecţie pentru participarea la Bienala Naţională de Artă Contemporană „Nicolae Tonitza”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă cremă de dovleac și morcovi Este un preparat la modă în prezent printre persoanele care țin dietă, pentru că numai o ceșcuță din această supă consistentă suprimă senzația de foame pentru câteva ore. Prin culoarea portocalie plăcută, este atractivă și pentru... Citeşte