Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 oct 2015 - Anul XX, nr. 251 (6063)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cultural

Spectacolul „Haimanaua” a fost amânat pentru 19 noiembrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spectacolul „Haimanaua”, adaptarea plină de haz a lui Dan Tudor după „Omul care a văzut moartea” a lui Victor Eftimiu, care ar fi trebuit să aibă loc vineri, 30 octombrie, de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură Suceava, a fost amânat pentru joi, 19 noiembrie, de la ora 19.00. Biletele cumpărate rămân valabile. Relaţii şi informaţii la telefon 0230 523 718.

Piesa “Omul care a văzut moartea” vorbeşte despre planurile electorale date peste cap într-un oraş de provincie. Din cauza dificultăţilor vieţii, un cetăţean încearcă să se sinucidă, dar este salvat în ultima clipă. Salvatorul lui este declarat “omul zilei”. Oraşul îl vrea primar, dar familia se destramă. Spectacolul „Haimanaua” surprinde prin versatilitatea montării și prin dezinvoltura cu care alternează măștile absurde ale vagabondului. Alexandru Filimon este interpretat surprinzător printr-un joc al destinului de Tudorel Filimon, secondat cu patos de senzuala Alina Chivulescu, în rolul soției, și de exuberanta Adela Popescu, în ipostaza fiicei îndrăgostite. Andrei Duban și Dragoş Ionescu, actori cunoscuți și deveniți indispensabili spectacolelor lui Dan Tudor, dau siguranță și savoare comică acestei noi și inspirate puneri în scenă. După un turneu în Germania cu acest spectacol, Dan Tudor aduce la Suceava, dar şi în alte 29 de oraşe din ţară, o piesă de teatru asupra căreia şi-a pus amprenta în calitate de regizor şi actor. Preţul biletelor este 50 de lei sau 40 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacolul „Haimanaua” a fost amânat pentru 19 noiembrie.
 Vizualizări articol: 957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectacolul „Haimanaua” a fost amânat pentru 19 noiembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei