Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 iul 2015 - Anul XX, nr. 150 (5962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din nou pe podium

Încă două mari premii de interpretare pentru umoristul bucovinean Constantin Tiron

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Umoristul bucovinean Constantin Tiron, din Câmpulung Moldovenesc, s-a întors zilele trecute de pe litoralul românesc cu două premii în traistă. Încă două premii care se adaugă celorlalte pe care le-a câştigat la numeroasele concursuri umoristice la care-a participat de-a lungul anilor.

Este vorba de „Marele Premiu”, pe care l-a obţinut la prima ediţie a Festivalului „Căluţul de aur” de la Eforie Nord, şi de „Premiul de Excelenţă”, cu care a fost răsplătit la Festivalul de umor „Scena lui Tănase”, de la Techirghiol, care s-a desfăşurat în intervalul 26-28 iunie.

Constantin Tiron, despre care scriam anul trecut că şi-a rotunjit palmaresul cu cel de-al 350-lea premiu, obţinut în urma participării la concursurile de interpretare din cadrul festivalurilor de umor, a ajuns acum la premiul cu numărul 362.

Abia revenit acasă, umoristul bucovinean se pregăteşte deja pentru alte manifestări de gen la care a fost invitat să participe: Festivalul de satiră şi umor sătesc „Gura Satului” de la Macea (luna august), Festivalul „Umor fără frontiere în Ţara de Sus” de la Vama (septembrie) şi Festivalul de umor „Cucuruz, mălai de toamnă”, de la Jibou (septembrie).

În luna septembrie, Constantin Tiron, care va marca, la Câmpulung Moldovenesc, jumătate de veac de activitate culturală, îşi va anunţa retragerea din competiţiile umoristice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă două mari premii de interpretare pentru umoristul bucovinean Constantin Tiron.
 Vizualizări articol: 1356 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încă două mari premii de interpretare pentru umoristul bucovinean Constantin Tiron0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pâine bucovineană cu cartofi O vară așa, ca aceasta de-acum. Și-un "dor de ducă" prin țară, căutând oameni, întâmplări și rețete noi, care să-mi descopere lumi fabuloase. O duminică împlinită în rugăciune la Mănăstirea Sucevița și de... Citeşte