Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 mai 2015 - Anul XX, nr. 116 (5928)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pentru elevi

Concursul Internaţional de Artă Plastică „Nicolae Tonitza”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii de la şcoli gimnaziale şi licee, membri ai cercurilor de artă plastică de la Palatele şi Cluburile Copiilor, mai au timp, până la data de 31 mai (data poştei), să trimită lucrările pentru participarea la cea de-a XVII-a ediţie a Concursului Internaţional de Artă Plastică „Nicolae Tonitza”, de la Bârlad.

Desfăşurat sub egida Ministerului Educaţiei și Cercetării Științifice, aprobat în Calendarul Activităților Extraşcolare la Domeniul Cultural artistic - Arte vizuale, concursul, cu tema „Noi, generaţia mileniului III”, este deschis participării copiilor din ţări ca Ucraina, Republica Moldova, Japonia, Israel, Egipt, Franţa, Spania, Germania, Italia, Pakistan, Portugalia, Cehia, Macedonia şi India.

Concursul, care este fără taxă de participare, se desfăşoară pe următoarele categorii de vârstă: 7-11 ani, 11-15 ani, 15-18 ani.

Lucrările trimise pentru concurs vor avea menţionat pe verso: numele şi prenumele autorului (scris cu majuscule), vârsta, adresa, e-mail, nr. telefon, titlul lucrării, adresa şcolii, localitatea, judeţul, profesor îndrumător, nr. telefon, e-mail.

Lucrările vor fi evaluate de un juriu alcătuit din specialişti în domeniul artelor plastice, artişti şi critici de artă.Se acordă premii şi diplome de participare.

Potrivit calendarului de desfăşurare al concursului, lucrările vor fi trimise până la data de 31 mai (data poştei), pe adresa: prof. Forţu Năstasă, str. Muncii, Nr. 14, Cod poştal 73103, Bârlad, judeţul Vaslui, România (tel. 0754.528.261, e-mail: clubulcopiilorbarlad@yahoo.com).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul Internaţional de Artă Plastică „Nicolae Tonitza”.
 Vizualizări articol: 1195 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul Internaţional de Artă Plastică „Nicolae Tonitza”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Saramură de lufar Vânt subţire în zori, valuri mai năprasnic înaintând spre ţărm... simţi cum marea şi ea se pregăteşte să iasă din primăvară, înaintând vitejește spre vară. Cine ştie cu adevărat care e cursul vremii va... Citeşte