Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 dec 2007 - Anul XII, nr. 317 (3681)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ninge pe Moldova…

Aurel Moldoveanu a concertat la Dolhasca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cea de-a treia zi de Crăciun, joi, 27 decembrie, la Dolhasca „a nins” cu colinde interpretate de Aurel Moldoveanu şi Andrada.

Concertul a avut loc în sala mare a Casei de Cultură „Alexandru Arşinel”, începând cu ora 19:00. Cadoul de Crăciun, acest concert de colinde, a fost oferit de Primăria Dolhasca tuturor celor care au dorit să simtă atmosfera Crăciunului alături de artistul Aurel Moldoveanu.

Artiştii au întârziat o oră din cauza zăpezii şi a poleiului, dar publicul i-a aşteptat cu sufletul la gură. Chiar dacă era îngheţat de frig, publicul a cântat şi a dansat alături de Aurel Moldoveanu şi de Andrada.

Micii artişti

La invitaţia artistului, majoritatea copiilor au urcat pe scenă şi au început să cânte, să danseze, alături de Aurel Moldoveanu. Micuţii au rămas pe scenă până la finalul spectacolului, oferind artistului posibilitatea de a face paranteze umoristice alături de ei, întrebându-i cât de mult îl iubesc sau îl admiră, rugându-i să spună poezii sau să cânte. Moldoveanu i-a oferit un CD cu colinde unei fetiţe blonde. 

Mărturisire

Artistul Aurel Moldoveanu a mărturisit că a venit la Dolhasca cu mare plăcere pentru că în vara aceasta, când a participat la Festivalul de folclor „Armonii”, a avut o revelaţie, „revelaţia unei localităţi cu oameni sensibili, ospitalieri şi dornici de spectacole veritabile, de evenimente care să le aducă atât buna dispoziţie cât şi cultura”. A fost o declaraţie de admiraţie făcută publicului de către artist, o motivaţie a faptului că a acceptat invitaţia Primăriei Oraşului Dolhasca de a fi şi de Crăciun alături de locuitorii acestei aşezări.

De la colinde, la muzică de petrecere

Pe parcursul concertului, Aurel Moldoveanu a trecut de la colindele atât de sensibile, la cântece de petrecere care au ridicat publicul în picioare. După aproape trei ore de muzică şi dans, artistul a mulţumit tuturor pentru invitaţie, publicului care nu l-a dezamăgit nici de data aceasta. El a promis că va mai veni la Dolhasca, a urat tuturor un an nou mai bun şi a fugit să servească mult visatele sărmăluţe în foi de varză cu mămăliguţă, pregătite de gospodinele din  Dolhasca.

Ultima zi din an

Primăria Oraşului Dolhasca şi Consiliul Local Dolhasca organizează astăzi, în ultima zi a anului, Spectacolul Obiceiurilor de Iarnă, care va începe la 10:30, pe scena din faţa Casei de Cultură din Dolhasca (în aer liber).

Vor participa Alaiul de Urători din oraşul Dolhasca (zona Sandeni), „Capra” din Sandeni, „Jocul Urşilor” din Sandeni, „Capra” din Budeni, „Capra” din Probota, „Capra” din Poienari, „Banta Jianului”, „Suhan”, „Merişor”, „Bujor” şi alţi urători din localităţile apropiate oraşului Dolhasca.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aurel Moldoveanu a concertat la Dolhasca.
 Vizualizări articol: 1342 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Aurel Moldoveanu a concertat la Dolhasca3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Partz... trimis de
(31 dec 2007, 18:31:46
MARE ARTIST AUREL MOLDOVEANU...DE FAPT, CRED CA CEL MAI MARE PE CARE L-A AVUT OMENIREA...CU VOCEA LUI INCONFUNDABILA.....SI VERSURILE LUI TAMPE...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cotlet de miel in foitaj 12 cotlete de miel500g aluat foitaj2 kiwi100g brânză camembert50 g unt± sare, piper Curăţă cotletele de pieliţe, tendoane şi eventuale aşchii de os rămase de la tranşare, spală-le, scurgele de apă şi şterge-le cu un... Citeşte