Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 258 (7259)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Curs de formare pentru profesorii Școlii Gimnaziale Nr. 4 din Suceava în Sliema, Malta

Quarter Mediation, cu sediul în Utrecht, Olanda, a organizat în perioada 27 octombrie – 2 noiembrie 2019 cursul de formare "Creativity in teachingand trening through outdoor and indoor" ( Creativitate în predare și instruire prin activități în aer liber și în interior), în Sliema, Malta. Acesta este primul curs de formare din cele 5 cuprinse în cadrul proiectului Erasmus+ "Educatie europeana în şcoala noastră", Acțiunea Cheie 1 (AC 1), Mobilităţi în domeniul educaţiei scolare, număr de referinţă 2019-1-RO01-KA101-062567.

Au participanți cursanți din Bulgaria, Croația, Estonia, Letonia, Polonia, România, Slovenia și Spania, România fiind reprezentată de prof. Mazilu Mirela-Florentina și prof. Zofotă Maria-Daniela, de la Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava.

În deschiderea cursului, fiecare țară participantă a prezentat propriul sistem de educație, pentru ca mai apoi, după prezentarea sistemului educațional maltez, să se facă o analiză comparativă între acestea.

Participanții la cursul de formare au avut ocazia să experimenteze exemple de bune practici ale metodelor inovatoare de predare și învățare, să experimenteze utilizarea noilor tehnologii în procesul de predare și de formare. În plus, participanții au avut posibilitatea de a-și îmbunătăți competențele lingvistice de limba engleză și prin însușirea terminologiei specifice legate de tema cursului.

Cursul a cuprins diverse metode activ-participative - povestirea ca tehnică de predare pentru învățarea experențială, ICT în educație, workshopuri, jocuri de rol, metoda proiectelor, activități de tip outdoor și alte activități având drept scop dezvoltarea creativității pentru o mai bună motivare a elevilor în procesul instructiv-educativ.

Urmează diseminarea în cadrul unor activități organizate în școală sau în afara acesteia pentru valorificarea experienței dobândite prin participarea la acest curs, au transmis reprezentanţii şcolii sucevene.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Curs de formare pentru profesorii Școlii Gimnaziale Nr. 4 din Suceava în Sliema, Malta.
 Vizualizări articol: 1879 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Curs de formare pentru profesorii Școlii Gimnaziale Nr. 4 din Suceava în Sliema, Malta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei