Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 iul 2017 - Anul XXII, nr. 153 (6569)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Încă 30 de ziulici proaspete pentru tăuraşul Boureanu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Îi cam ies pe nas fumurile domnului Cristian Boureanu, fostul mare berbant al politicii româneşti de dreapta. Prin politică ”de dreapta” se înţelege – cum foarte bine v-aţi dat seama – că dreapta este mâna cu care îl loveşte pe poliţistul neinspirat, care îndrăzneşte să-i oprească limuzina la ceas de noapte, în Bucureşti. La ceas de noapte, când amantele freamătă de dorinţă şi sângele politicienilor români prinde a da în clocot.

După cum se ştie, acest tăuraş - crescut în staulul parlamentului - s-a luat de piept cu poliţiştii, pocnindu-l pe unul cu genunchiul între picioare şi rupându-i altuia mâna cu portiera. Pentru ca servirea să fie impecabilă, şi-a însoţit loviturile televizate cu un platou plin cu ameninţări culese din grădina cu zarzavaturi, pe unul dintre agenţii rutieri informându-l că-l va lăsa fără pensie.

Asta e, ce să-i faci! Pensiile în România sunt incerte, doar a Boureanului fiind sigură. Deh, pensie de parlamentar, nu te pui cu dânsa!

După conflictul pugilistic cu poliţiştii, scandalagiul parlamentar s-a plâns că are şi el – urmare a schimbului de amabilităţi - o contuzie între coarnele în care prea mult a fost scărpinat. Şi că s-a mai ales cu foarte multe bule de aer pe creier.

Aici am eu – dacă îmi permiteţi - unele rezerve. Bule de aer la creier este foarte greu să aibă, fiindcă am serioase dubii privind existenţa creierului său.

Boureanul nărăvaş a fost priponit cum nici nu visa. A luat la prima strigare 30 de zile de arest, din care vineri s-au mai născut 30 de ziulici proaspete şi aburinde. Cred că deja s-a obişnuit la zdup, unde e răcoare prin definiţie. Şi unde mai e şi un anturaj pe măsura pretenţiilor sale de intelectual fin.

Iar noi avem ocazia să ne lămurim, încă o dată, cam cine sunt exponenţii politicii româneşti de vârf. Cei care gândesc şi conduc campaniile electorale şi desenează strategii de ţară. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă 30 de ziulici proaspete pentru tăuraşul Boureanu.
 Vizualizări articol: 6085 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Încă 30 de ziulici proaspete pentru tăuraşul Boureanu4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei