Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 mar 2017 - Anul XXII, nr. 49 (6465)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Prost John Lennon, proşti şi ăia cu focul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Este bine cunoscută tâmpenia îngâmfată a lui John Lennon, care se lăuda cu popularitatea grupului Beatles, zicând că o surclasează pe aceea a mântuitorului nostru Iisus Hristos. În mintea lui, la orice şedinţă de autografe, Beatles ar fi fost mult mai solicitaţi ca Iisus. A fost necesară trecerea unor decenii bune pentru ca Vaticanul să depăşească blasfemia şi să treacă peste observaţia teribilistului Lennon.

Au vedetele astea un dar deosebit de a-şi rosti în gura mare neghiobia. Iar pe acest teritoriu, Lennon excela. De la el trebuie să iei muzica, doar muzica, şi să arunci restul, ca pe un cotor. Pe cât era de talentat, pe atât de prost. Puţină smerenie, dacă e să invocăm virtuţile creştineşti, nu i-ar fi stricat. Oricum, n-aveai cui să-i explici că Iisus n-a fost nici chitarist, n-a fost nici baterist... Poate doar un pic clapist, la marea orgă a sufletului omenesc.

Mai rău e că declaraţiile tăntălăului implicau toată formaţia The Beatles. Care cuprindea şi oameni cuminţi, cum era George Harrison, de exemplu.

Tocmai despre ponoasele suportate de întreaga formaţie vreau să vorbesc azi. Căci, în urma declaraţilor lui Lennon, cercuri creştineşti din toată lumea au organizat şedinţe de audodafé.Se făceau în aer liber nişte focuri mari de tabără, se rosteau cu glas tare rugăciuni şi se intonau imnuri religioase, în timp ce se aruncau în foc mii de discuri ale grupului Beatles. Dacă ar fi putut, fanaticii l-ar fi prăjit oleacă şi pe Lennon.

Un specialist de azi – din cei plătiţi cu 5000 de euro lunar, plus sporurile - ar opina că nu se poate reclamă mai bună pentru vinderea unei mărfi. Dar pe atunci nu se judeca aşa. Şedinţele respective erau ca pe vremea Inchiziţiei sau a nazismului. Purificare prin foc.

Acuma, pe bune, doar mă cunoaşteţi nu de ieri de azi şi ştiţi foarte bine cum gândesc. Aşa încât, atâta vreau să mai zic: prost grămadă Lennon, dar proşti grămadă şi ăia cu focul. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prost John Lennon, proşti şi ăia cu focul.
 Vizualizări articol: 2018 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 8 voturi
Prost John Lennon, proşti şi ăia cu focul4.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei